Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kome prijeti rastava?
Povratak na članak

Rizični brakovi mlađih od 25 i ako je žena obrazovanija

Najmanji rizik za razvod braka imaju parovi u kojima je muškarac stariji od žene od tri do šest godina, a rizik raste ako je žena imalo starija

Komentari 4

FE
fefellerunt
23:44 11.01.2018.

kad abi se gledalo na poštenje i čast već bi odavno više od pola brakova bilo raskinuto zbog nekog od partnera, ali nevjera odavno nije uzrok razvoda nego novac , nevjera je nešto uobičajenio u narodu koji davno ne držiži do poštenja i istine.Inače , zna se da žene traže prvenstveno novac, kada dođu do novca, onda traže gdje da se potroše , od njih se odavno ne može očekivati neko poštenje i čast , s obzirom na privilegiranost žena u ovoj državi gdje ih je preko 70% na državnom koritu , pravo je čudo da ima ovako malo razvoda.

VL
TH
than
23:17 11.01.2018.

Rizik raste, ako je zena starija, jer, eto, odlucio je pronaci mladju nakon sto je ona presla 40tu, a neki krenu i nakon njene 30te u akciju... Ne znam sto je tu sporno i zasto se izmislja topla voda. Rizik uvijek postoji. I zivot je rizik. No, to ne znaci da ce bas tako i biti. Puno toga ovisi i o tome sa kojom se 'glavom' razmislja.

VL
DU
Deleted user
23:03 11.01.2018.

To je bar jednostavno. Baba koja je na položaju i ima velika primanja se troši na sve strane a jadnici neobrazovani oni stalno traže sreću kao u serijama i troše se kao psi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.