Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULUDI ZAKLJUČCI
Povratak na članak

Ravnozemljaši na konvenciji: Svemir je jaje, a mjesec ne postoji!

Proteklog vikenda u Ujedinjenom Kraljevstvu održana je konvencija teoretičara zavjera koji vjeruju da je Zemlja ravna ploča, a njihovi su zaključci uistinu nevjerojatni

Komentari 32

MO
modovisisajteMaraschino
11:17 03.05.2018.

demokracija je kada dvije ale-bud imaju više prava od jednog pametnog.

VL
Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
09:25 03.05.2018.

Članovi Živog zida imaju katedru na temu svemira ... Zaključak očekivan

VL
LO
lojtra2
12:05 03.05.2018.

Ako je svemir živi organizam a po svemu sudeći jest, sličnosti s jajetom sigurno ima. Ne znam da li po obliku ali po funkciji - vjerojatno. Pri čemu se veliki prasak može prispodobiti s trenutkom oplođivanja jajeta i nastanka novog života u njemu u kojega spadamo i mi. Od ravnozemljaša gori su oni koji čvrsto i bezrezervno vjeruju u "znanost" ne shvaćajući koliko je ona još uvijek slaba, niska i primitivna. Posebno su opasni ekstremni "vjernici znanosti" koji agresivno ponižavaju svakog tko se usprotivi vjerovati u ono što su oni "naučili". Stoga je pojava ravnozemljaša dobrodošla kako bi potaknula ljude na valorizaciju znanosti i propitkivanje "znanstvenih" dogmi. Bar do točke gdje možemo spoznati koliko nam je "znanje" zapravo malo i nedostatno u svemirskim relacijama.

VL
IJ
IJaSamAntinfašist
10:56 03.05.2018.

Gdje je sada tolerancija?! Pustite ljude da vjeruju u što žele.

VL
Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
09:24 03.05.2018.

Članovi Živog zida imaju katedru na temu svemira ... Zaključak očekivan

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
02:01 04.05.2018.

Britanci su ljuti, jer je Gagarin mokrio po njima iz svemira.

VL
FH
fancy-hr
11:11 03.05.2018.

Napisali ste hrpu gluposti a vjerojatno jedini cilj je diskriminacija drugačijeg mišljenja. Ravna zemlja nisu nikakvi dijamantni oblici i Božiji broj 7 i slično. Ja nisam ravnozemljaš ali nisam više ni kuglaš. Od prije koju godinu sam počeo malo istraživatiati i naletio na toliko stvari koje jednostavno ne drže vodu. Neću ni sam kim raspravljati niti išta, ikome dokazavati, svatko neka sam čita i sam proučava. Jedini usitinu, nevjerojatni zaključci su da mi 2018-e godine nemamo sliku zremlje iz svemnira, nemamo sliku svemira kojeg kao vidimo po noći, nemamo sliku ničega "LIVE", da kažem jednostavno, nemamo "SELFIE" ama baš ničega, sve, ali baš sve je CGI kompjuterski obrađene slike, od prve do poslednje slike svemira i zemlje koju ste vidjeli bilo gdje je kompjuterski obrađena ili ručno nacrtana. U školi učimo teorije stare 500-1000 ili više godine godina. Pa čekaj malo, ja posjedujem teleskop koji košta skoro kao omanji automobil i ništa od ovoga ne mogu potvrdit i biti siguran što i kakv je sunčev sistem i sve planete a nekakv tamo čiča je prije 500 ili više godine vidjeo svojim teleskopom i nekim "izračunima" (samo njemu poznatim) cijeli sunčev sistem. Pa jeli to dokaz nečega? Pitam ja one koji pišu školske knjige. Kojim je to teleskopom on vidjeo sve to a mi prihvatili zdravo za gotovo? Neću otvarati teme. Nije glup tko ne tazumije pročitano nego je glup tko vjeruje svemu što pročita. (recimo ultra komplicirane izračune za gravitaciju, teoriju relativnosti i slično)

VL
MO
matK.O.
09:22 03.05.2018.

što sve majka rodi...ti su ostali negdje u 12. stoljecu.

VL
BI
binki
09:57 03.05.2018.

Jel željkica predsjednica tih maloumnih?

VL
SX
sudbina x
10:23 03.05.2018.

a onda se čude kad ih ljudi ismijavaju...

VL
Avatar javorko
javorko
10:40 03.05.2018.

niti jedan dokaz ne postoji da je zemlja okrugla !!

VL
DO
dom7
09:34 03.05.2018.

Svi mi koji sa sigurnošću znamo da je zemlja okrugla zar i mi sami zapravo nismo na području vjerovanja, vjerujemo u to i znanstvenike koji to tvrde...Tko je od nas izašao u područje svemira i to potvrdio.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.