Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otežani psihofizički uvjeti
Povratak na članak

Ravnatelji Zavoda za hitnu medicinu podupiru uvođenje beneficiranog radnog staža

- Bilo bi dobro da se uvede beneficirani radni staž pa da i naši radnici dobiju uvjete za odlazak u mirovinu kakve imaju druge žurne službe - zaključila je Križaj-Grabant iz Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije

Komentari 2

DU
Deleted user
07:32 20.04.2022.

Ima li možda benificiranog radnog staža kod privatnika? Naime da li je normalno da osoba sa 65 godina radi na skeli na visini od 20m? Naime nitko vas nije tjerao da radite u hitnoj, to je bio vaš izbor i kada ste prihvaćali posao znali ste da nema benificiranog radnog staža, tko će zaraditi još i za vaše mirovine?

VL
Avatar kozorog
kozorog
08:38 20.04.2022.

može beneficirani. nema problema. al plaću na pol smanjimo. i povećamo njihov broj. bude puno otkaza. nema problema, ljudi ionak na hitnu dolaze uglavnom sa problemima koji se rješavaju običnim, redovnim putem. te neke prometne nesreće, nesreće, se mogu odrađivati i s manje ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.