Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi marof
Povratak na članak

Oglasio se ravnatelj škole u kojoj su učenice optužile nastavnika za spolno uznemiravanje

Supruga nastavnika informatike u toj istoj školi radi kao pedagoginja

Komentari 5

DU
Deleted user
19:29 04.06.2019.

Dragi naš Beti Ivči, kako se usuđuješ izvješćivati o pedofili u osnovnoj školi?! Pa nije ti škola Katolička crkva da po njoj možeš raspaliti iz svih oružja i za to pobrati lovorike. MInistarska giospoja Divjak dr. Blažica osobno će se pažaliti tvom uredniku zbog rušenja ugleda škole. To ti je gotova stvar.

VL
LA
larala
07:45 05.06.2019.

meni još uvijek nije jasno, ako je sve to istina, zašto te curice i njihovi roditelji nisu reagirali ranije već na samom kraju godine ....kao što tvrde problem postoji od početka 2. polugodišta ako ne i ranije.

VL
HE
herojulice
17:29 04.06.2019.

Dizati tužbe protiv njega, žene, ravnatelja i države. Svi su jednako krivi. Ovaj zbog radnje a svi ostali zbog zataškavanja i nerada.

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
19:11 04.06.2019.

Obična bezrazložna hajka na profesora informatike a djecu sa veseljem vode popu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.