Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pesimistično izvješće
Povratak na članak

Raspad obitelji donosi propast ekonomije

Japan je primjer demografske tempirane bombe, gdje se smanjenje potrošnje negativno odražava na ekonomiju što obeshrabruje obitelji da imaju djecu, a o starcima se više nema tko brinuti. Japan će do 2025. biti suočen s nedostatkom 370 tisuća njegovatelja za starije

Komentari 2

BA
bakulušić
15:47 09.04.2019.

Raspad obitelji donosi raspad društva a onda i svega ostalog. Te činjenice moraju biti svjesni svi koji udaraju na Božje i prirodne zakone. A i svi oni koji na te udare ravnodušno gledaju.

VL
ME
Menjik
17:21 09.04.2019.

par niste to htjeli? uništiti tradicionalnu obitelj, podržavati lgbt zajednicu, samo da se na kraju smanji broj stanovništva. Šta sad kukate? tražili ste, dobili ste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.