Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što nas čeka u 2012.
Povratak na članak

Radmila Vojnović: Hrvate čeka emotivno uzbudljiva godina

Kretanje planeta je puno proturječnosti. “Spori” će planeti brže utjecati na naše živote nego “brzi”, koji će se kretati retrogradno i usporavati akcije, kaže astrologinja i majstorica tarota Radmila Vojnović.

Komentari 1

Avatar Aristarh
Aristarh
17:48 10.01.2012.

\"Uvaženi\" astrolozi su načitaniji od mene 100 puta, jer sam vrlo brzo shvatio tu borbu sa vjetrenjačama. Vjerujte mi da čitam 100 godina po cijeli dan, opet bih bio na nekom početku. Više vrijedi uzdati se i u božju providnost nego u knjige koje su pisali prošli naraštaji u vremenu koje se uvijek mijenja. Isprva sam se trudio sa tim astrolozima u dijalogu razmijeniti iskustva ali oni uglavnom bježe. Bježe i od vas, i nikad ih niste sreli u komentarima (osim mene). Bježe od svega, što bi ih moglo spustiti ih na zemlju. Slađe im je biti u šarenoj magli astrologije. Djelovanje vraga je vrlo jako kroz astrologiju, ali vjerujte mi na riječ, astrologija mi je pojednostavila (približila) sve religije svijeta i mnoge nerješiva problema za običnog čovjeka. Pa zašto onda bježati od ljudi sa svojim saznanjima iako je jedno od glavnih saznanja u meni; Znanje koje nekome nije suđeno (Božja volja valjda) badava se nudi istom. On je za to i gluh i slijep. Itd itd itd. Ipak; Astrologija je temelj svega. Nauka svih nauka, ali toliko velika i nedostupna čovjekovom umu da i jeste to što je, usprkos tome što je najstarija na svijetu. Kompjutor i genetika su joj na tragu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.