Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
daleko od pogleda medija
Povratak na članak

Putin se cijepio, no nije poznato kojim cjepivom: Protivio se prisutnosti kamera

Glasnogovornik Kremlja je rekao da s obzirom na to da su sva tri ruska cjepiva "potpuno sigurna", nema potrebe otkrivati koje cjepivo je Putin primio

Komentari 8

EP
Epil
04:21 24.03.2021.

Ma nije uzeo nista, pametan covjek, inace bi dozvolio kamerama pristup.

VL
ZI
zimerman
04:52 24.03.2021.

Bas me interesira koju vrstu ruskog mobilnog telefona Putin i njegova obitelj koriste

VL
ZI
zimerman
02:47 24.03.2021.

Cijepio se Američkim cijepivom , zna on dobro šta je bolje nije sigurno Ruskim i Kineskim .

VL
TR
Trivium
13:35 24.03.2021.

Moje misljenje da je on postupio pravo, da je to odluka svakog pojedinca a ne da se dizu dva prsta i vakcinisu javno i sa imenom Vakcine, to mi lici na cisti propagandni program, kao sto i veliki sprotisti nece obuci majicu ako im ta kompanija ne plati tako i neki kod nas, Nebi se trebala situacija koristiti da se propagira ime a jos neznamo sve nus pojave Vakcine, Danas citam Norveski i Njemacki strucnjaci ustanovili zasto ne da li ? nego zasto vakcine AZ uzrokuju zgrusavanje. Politicari moraju biti odmjereni sto je Putin i pokazao ovim potezom. Cestitam mu

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
06:14 24.03.2021.

Zimermman Mason ne koristi on mobilni telefon..Mason Vladimirovic vozi Rusko auto AURUS onu grdosiju..Ameri ne znaju napravit Cjepivo ni Pfizer a niti Johanson taj drlog Vladimirovic ne koristi...Od kad nema njemackog fizicara Brauna ni raketu neznate poslat u svemir.posljednji dvava mjeseca srusile vam se tri rakete MUSKOS katastrofs a rusi svako malo salju kao na traci.Prije dva dana poslali raketu u svemir koja je nosila trista aparata iz osamnest zemalja...Ovdje u Moskvi na TV prikazuju Philadelfiju ,stravaa beskucnici pale vatru na sred ulice da se malo ugriju nesretnici nasto sve to lici..A 25 miliona djece gladno. Katastrofa nasto su spali zene na ulici placu kazu djeca nam gladna.U gradu postavljeni satori za spavanjr...Covjek bi reka radi se o nekoj Africkoj drzavi bjeda.

VL
Avatar mason
mason
03:50 24.03.2021.

Vidim vozi se u zapdnjackom autu a ne u ladi kao ruska sirotinja. Bas je tesko skuzit da se nije cjepio istim cjepivom kao oni sto voze Ladu.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
06:01 24.03.2021.

Bravo gospodine Vladimirovicu .Tako se to radi.Ako bi se cjepio sa Sputnjikom drugi bi rekli zadto nije sa Cumakovom..A ovi sto se cjepe u javnosti ko zna sta se krije ispod etikete...Zasto se Angela Merkel ne cjepi i Macron...U svjetu vec traze ruska cjepiva pedeset sest zemalja .Vec je naruceno blizu milijardu doza....Sta kazu domaci amerikanci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.