Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krem(lj)atorij
Povratak na članak

Putin ‘kremira’ hranu pod sankcijama uvezenu iz EU

Masovno se uništava hrana koja je uvezena nakon kontrasankcija koje je Moskva uvela zapadnim zemljama prije godinu dana

Komentari 42

RA
rafaell
09:38 08.08.2015.

Zapad,pogotovo SAD uništava daleko više,a o bacanju da ne govorimo,ovo je švercana hrana,bez deklaracije,porijekla,dokaza o ispravnosti,upitna za ljudsko zdravlje,istina takva se kod nas prodaje kao domaća kvaliteta,pa imamo cvijećare jače od države,tumore,bolesti...Na prvu skandalozno,pa ipak sasvim ispravno i logično riješenje velikog predsjednika vođe otpora slobodnog Svijeta ciofašističkojkorporativno-banksterskoj tiraniji porobljivača Imperije Zla

VL
FU
fullmax
09:25 08.08.2015.

Svaka cast Putinu ...... nema veceg zla od Hrvatske korupcije

VL
Avatar Jorge
Jorge
09:42 08.08.2015.

Znam da novinari često žele banalne vijesti učiniti bombastičnima, pa zaborave da bi osnova trebala biti informiranje. Kao prvo radi se o uništavanju 70-tak tona hrane koja je zaplijenjena, a drugo, malo važnije: do sada se ta roba vraćala ula u zemlju porijekla. Konačno, mislim da bi i nama trebala neka vrst embarga, jer smo potpuno uništili poljoprivredu (Rusi povećali proizvodnju mesa 30%), no stvari će se još pogoršati. Roba koja je trebala biti plasirana u Rusiju završit će kao nelojalna konkurencija našim proizvođačima. Nije bitna odšteta samo izvoznicima hrane u Rusiju, već i domaćim proizvođačima koji su na koljenima...

VL
KA
kafka
11:44 08.08.2015.

Tko to financira masovni dolazak 'izbjeglica u Europu?

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
11:00 08.08.2015.

Uglavnom se radi o ilegalnom uvozu hrane koja nije niti pregledana od zdravstvene inspekcije.Poruka švercerima iz EU da im to neće proći.

VL
CR
CroArmyFighter
07:41 08.08.2015.

Svijet je totalno poludio.

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
08:59 08.08.2015.

To je CAR kakvog planeta videla nije. Moć, strah i trepet.Obožavan širom planete, u svkoj zemlji na hiljade i milione pristalica ima , trenutno najveći mega lider kojeg je svet dobio . I nijdna stvar ne može da bude sprovedenavedena u delo što se tiče svih glavnih stvari u svetu i Evropi , a da se to dotiče direktno ili indirektno Ruske federacije . Uz to nadasve istinski pravoslavac , zaštitnik pravoslavlja sada i u buduće, hrišćaninin, tradicionalista, ujedinitelj i osnivatelj , vojnog istočnog EA saveza, BRIKSA , Evroazijske unije , EAZ banke i svega ostalog ....dakle sve suprotno od Antihristove agende koje sprovedi USA sa svojim poltronima iz EU, a na čijem čelu je cionistički bankarski režim zapada, koji broji poslednje dane ovakvim kakav je.

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
11:16 08.08.2015.

Ne možete Putini i ruskom narodu ništa.

VL
AA
aabbcc
11:39 08.08.2015.

Malo za TV i novine a ostalo jeftina roba po vasim i nasim trzisnim centrima a dobra uvezena i prepakovana roba ko ona konjetina iz Rumunije.

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
08:53 08.08.2015.

Klipani , većini te hrane je ISTEKAO ROK, a nekoj samo što nije. Drugo, Rusija se odavno snabdeva svim potrebama diverzifikovano pa je tako deo zapadnog tržišta hrane , obezbedio niz drugih zemalja, velikih proizvođača , a dosta toga sega se i proizvodilo u Rusiji , kao i u svakoj zemlji. Tu se više radi o nekim posebnim proizvodima i lukcuznim ( bez koji se može) , kao što zapad uvozi ruski kavijar i još neke ruske proizvode. Treće Rusija je povećala i vlastitu proizvodnju hrane, što je dobro sa zemlju, bez obzira što ima keša i može da uvozi mnogo toga i bahati se.. Sve u svemu samcije su oštetile daleko više zapad, znaju to dobro naročito Nemci , cvile svaki dan i bogu su već dosadili ...a ovime su Ruse samo malo očešali i debelo se zaj.bali u svakom pogledu i finansijskom i u pogledu Krima i cele Ukrajine.

VL
MA
Majur
07:50 08.08.2015.

I rusofili....šta mu je važnije,njegov narod(ima na tisuće gladnih Rusa,djece staraca) ili njegov ego?!

VL
WA
wassupp12345
07:39 08.08.2015.

Toliko o vasem caru . Sa je posten covjek,dao bi tu hranu gladnoj djeci u Afriku,ili u svojoj zemlji,u kojoj ih takoder ima .

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
09:42 08.08.2015.

za 90 % EU

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
13:17 08.08.2015.

Evo karakterističan primjer dvoličnosti politike EU članica.Primjer Poljske čija se vladajuća politička vrhuška često u javnosti izdvaja oštrim pristupom prema Moskvi,podržavajući sankcije----------------------Ministar poljoprivrede Poljske Marek Sawicki pozvao je predsjednika Rusije Vladimira Putina da prestane uništavati prehrambene proizvode koji su pod embargom, jer se "u slavenskoj tradiciji uništavanje kruha smatra velikim grijehom"."Želim apelirati na predsjednika Putina da ne ide putem svojih prethodnika iz Sovjetskog Saveza (mislim na 30-e godine) i da ne uništava proizvode koje ruski poduzetnici s mukom kupuju na različitim tržištima Europe i svijeta", izjavio je Sawicki, a prenosi Radio Poljska."Rusima su sada potrebni ovi proizvodi, a u našoj slavenskoj tradiciji se uništavanje hrane, uništavanje kruha smatra velikim grijehom. Gospodin Putin to ne treba raditi. To podsjeća na Holodomor [glad koja je 1933. godine izazvana pojedinim potezima Staljinovog rukovodstva] u Ukrajini i drugim regijama SSSR-a 30-ih godina", izjavio je Sawicki.Poljski ministar poljoprivrede istaknuo je da u Europi ima mnogo prehrambenih proizvoda visoke kvalitete. "Gospodine predsjedniče Putine, nemojte uništavati proizvode. Dopustite svojim sunarodnjacima da ih kupuju i da koriste onu kvalitetnu ponudu koju nude Poljska i Europa, koje su otvorene za suradnju s ruskim društvom", istaknuo je Sawicki.------------------------- Treba li ovoj vrsti ljigavosti ikakav komentar ?

VL
Avatar d-ano
d-ano
17:00 08.08.2015.

Zakon se mora postovat,,,,inace zato je donesen,,,,,,nisu svi kao mi da donosimo zakone a da ih ne postujemo.............

VL
Avatar Plan B
Plan B
09:40 08.08.2015.

Luda kuća

VL
FR
franjo
21:16 09.08.2015.

Ima i pravo Putin ! Trebali bi i mi isto tako da uništimo sve to smeće od uvozne hrane što je po našim dućanima !

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
11:02 08.08.2015.

Zato se u RH može uvoziti svakakvo smeće i trovati hrvatske građane,posebno sa ministrom poljoprivrede ,koji je vrhunac nesposobnosti i negtivne selekcije. I sad neki Rusima drže lekcije o moralu i etici.

VL
Avatar mason
mason
21:18 08.08.2015.

Narod mu gladan a on unistava hranu,a kaze da je vjernik svasta.Poceo se narod buniti.Zavrsit ces ti care kao car Nikolaj.

VL
Avatar El Indio
El Indio
13:11 08.08.2015.

Bolje bi mu bilo da je to poslao svojim pajdasima u Afriku ili Siriju da se sirotinja najede

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.