Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KGB
Povratak na članak

'Putin je bio savjestan i discipliniran špijun'

Putin, koji je na vlasti u Rusiji dva desetljeća kao predsjednik ili premijer, otkrio je 2016. da iz sentimentalnih razloga čuva svoju iskaznicu člana Komunističke partije SSSR-a.

Komentari 6

IV
ivanbalic
13:04 01.11.2019.

Putin je sigurno jedan od najpametniji politicara danasnjice,sigurno najmocniji presjednik u svjetu,respekt.

VL
JE
Jelena1377
09:14 01.11.2019.

Djecaci koji su stalkali prave diktatore sad glume iste s nekim svojim malim "twistom' booooooringgggggg...kak vam ne dosadi ta vjecna mantra - red rata, red profita, pa opet rat radi profita pa profit radi rata i tako u beskraj....kak vamm ne dosadi?!?!?! Kaaaaaak?!?!?

VL
ZB
Zoki-Bijela
08:46 01.11.2019.

Jednom spijun uvjek spijun..

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
09:37 01.11.2019.

Ima ovdje decice koji komentiraju. A vrjeme im u deset sati da idu spit.Svaka zemlja svjeta ima svoje obavjestajce. Pa danije discipliniran Ruski predjednik nebi vratio moc i slavu Rusiji...Pa nece ko Jelcin koji je pio i rasprodava zemlju takvog bi na zapadu voljeli. Kamo srece da imi imao takvog.. Daga nije bog dao takog nebi matira garavog Obamu u Siriji a evo i Trump preda partiju..Dodite ovdje u Moskvu ovaj megapolis i druge gradove da vidite kako izgledaju.U ovom ogromnom gradu blizu dvadeset mil ljudi sve u novin fasadan taka cistoca jos nisam vidio.. A mi o nekom rotoru i zaobilaznici pricamo godinama.Dodite vidit kako im bolnice izgledaju i naj novija dostignuca iz medicine. Predsjednik Rusije posvetio posebnu paznju na oblast medicine.Ovdje je medicina besplatna i svatko ima pravo svake god jednom se pregledat do najsitniji detalja ako hoce.U drugim zemljan tog nema i placa se basnoslvno.

VL
MM
Marljivi mrav
08:20 01.11.2019.

I dan danas je!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:42 01.11.2019.

Kog je spijunirao u Dresdenu, zar nisu istocni Njemci imali dosta svojih spijuna?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.