Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sultan Erdogan
Povratak na članak

Puno 'bratskih' poruka, a u BiH je investirao tri puta manje nego Hrvatska

Nije pobijedila samo Turska već i Kabul, Bejrut, Sarajevo i Skoplje, kaže islamski svijet

Komentari 24

U1
ursus_1212
15:21 12.08.2014.

Sad čekamo Jasmilu Žbanić da mu kaže : Marš iz Bosne

VL
DJ
djurex
15:57 12.08.2014.

Ili da joj erdogan da tri milijuna kuna da snimi film o tome kako zavrsi zena u turskoj kad ode u setnju a neko iz mase joj vidi gol golcat nozni prst..

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
20:12 12.08.2014.

Of sarajeva do kabula I jeruzalrma , previse jje taj zinuo, nema od toga nista

VL
MR
Mr. Right
07:25 13.08.2014.

Jos jedan islamista ucvrscuje stolicu , nije ovo dobro ni za Tursku ni za njene susijede a ni za cijeli svijet.

VL
MA
MarMara
16:15 12.08.2014.

To što je činio i učinio Erdogan novi sultan paša za vrijeme mandata premijera R. Turske do predsjedništva narednog novog kalifata je zbunjivalo i zgražalo svjetske medije i političare a i pored osuda on je i dalje širio politički teror tipa Al Qaide i ISILa, što je odraz stvarnosti u svijetu. Dok mali posinak rahmetli babe Izetbegović sa svojim prljavim igrama uz pomoć Erdogana mogao postat jedan od njegovih minidtara manjina ili dijaspore, što bi bilo olakšanje za BiH državljane ili i dalje njegov pijun u maloj multi etičnoj fildžan šarenoj državi gdje nemože biti mira bez uplitanja i manipulacija od Sultana Erdogana.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
16:57 12.08.2014.

Pa zašto bi Erdogan investirao u BiH kad zna da će i BiH ući u EU gdje će uspostaviti konfederaciju s Hrvatskom, dok EU nikako ne želi već četrdesetak godina prihvatiti i Tursku. A Turcima ("Turkušama") iz BiH postavio bihbih pitanje: "Koja je - ako je ijedna - država matičnih naroda kojima jezično pripadaju Švicarci, pomagala uspostavljanje države Švicarske, te "nakazne" države koja se prozvala po jednom svom kantonu i time ga "privilegirala", umjesto da neutralnim imenom podupre apsolutnu ravnopravnost svih "naroda i narodnosti" te države, koja se nazvala te se i danas zove Konfederacijom, a svojim Ustavom je zabranila svakoj članici (kantonu) da se od nje odvoji, što znači da nije konfederacija?. I, kako ta nakazna država ne samo da već davno nije propala, već je i dalje centralno mjesto zapadnog i svjetskog bankarstva?

VL
XA
xaron
03:16 13.08.2014.

Napokon jedan razlog za slavlje u Sarajevu.

VL
IS
istri
18:03 12.08.2014.

njemu to iz stosa a nama za glasove Koje nekome nije dosta iz same hrvatske.

VL
Avatar tajar
tajar
22:06 12.08.2014.

Ne samo da se Erdogan poistovječuje s Turskom, već i islamskim i neislamskim svijetom!

VL
MX
Mister X
00:48 13.08.2014.

Puno 'bratskih' poruka, a u BiH je investirao tri puta manje ( svjestan da če teško sigurno samo izgubiti investiciju ) nego Hrvatska koja pomaže vrača dugove svome narodu - Hrvatima u Bosni !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.