Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski obračun
Povratak na članak

Pucao u zeta od kojeg je njegova kći bježala 7 puta

Kristina Zima tvrdi da ju je muž godinama zlostavljao. Vedran Zima nije htio komentirati slučaj i suprugine navode.

Komentari 9

KA
karlovcankica
20:13 08.04.2010.

Ona ga je trebala sama upucati, a ne da to ucini njezin otac!

VL
OB
-obrisani-
17:20 08.04.2010.

Pa stvarno ne kužim žene koje trpe! To je isto neka vrsta ludila! Ako skužiš da je čovjek postao nasilan onda nemaš što čekati! Slušao sam i isprike o djeci jer kao trpe zbog djece! Ma što to djeca imaju dobrog od toga što ona trpi a djeca gledaju i osjećaju sve to! Bar je danas lako dobiti razvod!

VL
BA
bazzaretta
18:45 08.04.2010.

@Ischmidt (i sve vas ostale koji se slazete s njim): Treba biti u necijoj kozi prije nego sto pocnete osudjivati. Zivjeti sa ljudima kao sto je taj doticni Zima je vrlo komplicirano. Takve osobe znaju vrlo dobro manipulirati ljudima, aa vec nam je svima poznato kako nasa policija (ne)rijesava problem nasilja u obitelji. Otac je upucao zeta jer je znao da ce zet prije ili kasnije poubijati cijelu obitelji pa zatim i sam okoncati svoj zivot. Takvi kao sto su on nemaju sto izgubit kad ih supruga ostavi, postanu ocajni i zele osvetu. U konacnici, nadam se ce otac biti oslobodjen a za nasilnika zelim dug i bolan oporavak da osjeti isto to sto i on prouzrukuje svojim bliznjima.

VL
PO
poirot
19:29 08.04.2010.

I on i ona su idioti.Trpe deca i ona su žrtve za žaljenje i za pažnju socijalnih radnika.

VL
OB
-obrisani-
19:55 08.04.2010.

Sve mi je jasno, i da je on nasilan i da je na kraju stradao, ali ako je sedam puta bježala od takvog divljaka koji se krasni šest puta tome divljaku vračala?

VL
AJ
ajkula
23:06 08.04.2010.

Trebao je upucati sam sebe, pa nebi bio kriv nikome nista, a zet i kcer nek zive kako su navikli.

VL
PH
PHILIA
23:17 08.04.2010.

Pitate se zasto se vracala nasilniku... Vjerojatno je svaki put mislila da ce se promijeniti i da ce imati lijepu i normalnu obitelj i da ce ima dijete imati dobrog i normalnog oca. Ocito je da je obitelj Zima problematicna... Koja ce normalna sogorica branit brata nasilnika?! A i taj djed nezna zvat policiju... Ma fuj! Prestrasno! ...al bitno da je zena uvijek za sve kriva...

VL
ZL
Zlatko72
09:25 09.04.2010.

ona je kriva zasto je dopustila da joj tata reagira sada on placa greske te cerke ali ko otac ija bi mozda reagiro ako mi cerka svaki put doge plakati koji otac nece pomoci djetetu mada je zena uvjek za zena uvjek za oca je djete mora je braniti od takvoga silegije za takvog oca samo pohvala ni jedna minuta zatvora drugi put ce misliti dali se radi od zene i djece takve stvari

VL
AJ
ajkula
10:47 09.04.2010.

Njen otac je trebao prvo opucati jednom u svoju glavu da vidi kak to vaspitno djeluje. Ko je njemu dao pravo da puca u zeta? Neznam o kakvoj se famili radi ali ovo mi mirise na ciganske obicaje. Ovaj zett se uopste nije trebao \"upustat\" sa ovim ludakom. Pucati u zeta fu...j

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.