Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Karlovca
Povratak na članak

Prosvjed u Turnju: Ova tragedija je bila okidač, na ovoj cesti gubimo našu mladost

Najavili su prosvjede svake nedjelje dok se ne ispune njihovi zahtjevi

Komentari 13

SE
senijor121
19:20 14.10.2018.

Žalostan slučaj. Nadajmo se da će roditelji i odgajatelji podučiti djecu kako se prelazi cesta, a nikako biciklom u vožnji

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
18:03 14.10.2018.

Nakon godina buljenja u przno pred svom sciopatijom politike i institucije, nijeme šutnje narod se probudio i prosvjeduje no šteta što svaki prosvjed počne i završi ka da ga nije ni bilo, prosvjedi služe tome da se pravda IZGURA DO KRAJA! Nema smisla stat nakon 2-3 dana! U Bosni več više od 6 mjeseci ljudi prosvjeduju zbog zataškivanja okolnosti smrti Davida i kampiraju na "Davidovom" trgu koji su improvizrali i tako ga nazvali!

VL
Avatar babas
babas
23:02 14.10.2018.

U Hrvatskoj je cijela masa pješačkih prijelaza na nepreglednim mjestima,iza zavoja ili iza kuće koja je do ceste,a puno pješaka ide preko pješačkoga bez da gleda lijevo desno.. Sa biciklom u vožnji ići preko pješačkog je super opasno,jer iznenada izleti pred auto da vozač ne stigne reagirati.

VL
DU
Deleted user
17:57 14.10.2018.

Samo velike nacije prosvjeduju... Samo dalje tako Hrvatska

VL
DU
Deleted user
22:38 14.10.2018.

Hm, na slici vidim neke face koje su se mogle vidjeti i na slikama "prosvjeda u Zaprešiću" - gdje je nekakvi "heroj ulice" "spašavao ljudski život". Imamo li u međuvremenu i profesionalne prosvjednike??

VL
OB
ObrenM
11:23 15.10.2018.

Zivot je neprocijenjljiv,a posebice djecji.Moze se razumjeti tuga zitelja malog mjesta gdje se svi poznaju-Ali.Zar njima nije jasno da najvecu krivnju snose roditelji,koji dijete od 10 godina pustaju u gust i kompliciran promet na bicikli.Vjerovatno da svi to rade pa otud i ovakovo prebacivanje krivnjr na svakoga osim njih.

VL
DH
dalibor.hren
20:24 14.10.2018.

U ovoj tragediji svi spominju kamere... Kaj je sa semaforom?

VL
SD
sdpesticid
19:30 14.10.2018.

žrtve velikosrpske agresije, privatizacija, prostitucija, tuneli, razdjelnici, brodogradnja, franak, agrokor, blokirani, stečaji, opstrukcija referenduma.., kraja nema grijesima ex-yu totalitarnog mentalnog naslijeđa uz svemoguću potporu sdss-a koji razaraju hrvatsku dan danas. što učiniti da se tomu bar stane na rep ?

VL
AU
austrougarskigeneral
22:57 14.10.2018.

netko mora odgovarati ,

VL
DO
doktorica
20:18 14.10.2018.

U ovom je slučaju zakazala država, ne Karlovac, jer i gradnja obilaznice i ostale stvari na toj cesti u domeni su države, Hrvatskih cesta, a mi možemo upozoravati, tražiti, apelirati, što smo do sada stalno i radili – kazao je gradonačelnik Damir Mandić....glavno da građanima uzimaju novac za sve te projekte od kojih se malo ostvaruje,ali se zato neprimjereno troši novac za kojekakve nepotrebne rotore,obilaznice i sl.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.