Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Lovrinović:
Povratak na članak

'Projekt majki odgajateljica je manipulacija za Bandićeve političke potrebe'

U Zagrebu oko pet tisuća majki ima status majke odgajateljice, a od toga se odustaje jer je, navodno, veliki novac u pitanju. Navodno oko 500 milijuna kuna, tvrdi Lovrinović.

Komentari 2

TI
Tinaiva
15:40 23.01.2020.

26 godina najstarije djete!? To je neki vic ili što? U mojem okruženje poznajem nekoliko majki koje su već imale troje djece, dale otkaze i uzele Bandićev poklon. Takvom mjerom se ne potice radjanje nego se isključivo omogućilo da žene koje su radile više ne rade i dobro zarađuju za taj nerad. To je toliko diskriminirana mjera i nepoštena i treba biti ukinuta. Sve majke i sva djeca zaslužuju isto a ovom se mjerom to krši.

VL
BU
burza
15:17 23.01.2020.

Interesira me dali majke radaju djecu iz ljubavi prema djeci ili radi novaca znam da je egzistencija vazna ali i prije su zene imale 3-4 djece a od nikud pomoci i niko se nije zalio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.