Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultura straha
Povratak na članak

Proizvedi paniku, preplaši ljude pa zbrajaj zaradu i korist!

Što je pozadina stalnog održavanja atmosfere izvanrednog stanja u suvremenom društvu

Komentari 3

RE
reborn
03:35 20.04.2018.

Članak opisuje različite slučajeve panike, no nekako mi se čini da su preskočili spomenuti paniku i defetizam oko životnog standarda u Hrvatskoj koji se neprestano širi i doslovno tjera ljude da glavom-bez-obzira bježe iz ove zemlje... Pitam se kako to da se taj egzemplarni primjer širenja panike nije spomenuo u članku...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:05 19.04.2018.

Smješan članak s gomilom netočnih tvrdnji al jena stvar je za pohvalu. Kdaj bi saki put kontaktirali tolko profesora il stručnjakof za područje o kojem pišete kvaliteta VL bi skočila za jeno 120 %.....

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
12:46 08.06.2018.

Ništa bez floskule "drugi i drugačiji" koja je tako omiljena među debilima koji signaliziraju vrline. "Strahujemo i od sirijskih izbjeglica" Kojih takozvanih izbjeglica? Prvo se nauči definiciju što znači izbjeglica i ekonomski migrant. Ovi iz Sirije koji masovno dolaze u u Europu nisu izbjeglice nego ekonomski migranti, većinom su muškarci a najmanje žene i djeca. Inače, dovedi ih u svoje susjedstvo, tvoja djeca ako ih imaš će biti sigurna i doživjet ćete kulturno obogaćivanje različitošću kakvo svakodnevno imaju Britanci, Francuzi, Nijemci, Šveđani. " Primjerice, strah od imigrantskog kriminala prisutan u današnjoj Europi može biti opravdan, no prije toga potrebno je dokazati jesu li imigranti više „kriminogeni“ od drugih osoba sličnog društvenog položaja u društvu u koje su došli." Znači, brojni teroristički napadi počinjeni od "drugih i drugačijih" iz muslimanskih zemalja trećeg svijeta i dalje nisu dovoljan dokaz. I odavno je dokazano da "drugi i drugačiji" iz useljeničkog vala afroazijskih zemalja trećeg svijeta žive na socijalnoj pomoći i bave se kriminalom, uostalom čak i da to nije istina, radi se o zamjeni nativnog europskog stanovništva "drugima i drugačjima" odnosno bijelim genocidom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.