Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUJTIM FEJZULAI
Povratak na članak

Procurili novi detalji o napadaču iz Beča: Radio je kao zaštitar u bolnici

U kolovozu 2018. godine uputio se u Afganistan, ali nije dobio vizu, pa je nešto kasnije preko Turske pokušao domoći Sirije kako bi se priključio "Islamskoj državi"

Komentari 5

ZI
zimerman
06:57 18.11.2020.

Ovo je proizvod ljevičara i njihove političke korektnosti

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
05:32 18.11.2020.

I poslije neuspjelog pokušaja da se pridruži islu dobio da bude zaštitar u bolnici,pa mogli su komotno dati da bude obezbedenje vojnim objektima,pa kakve su sigurnosne službe tamo??

VL
BE
bezvrijedanyugodinar
20:02 17.11.2020.

Rođen u Beču, kao i one petnajstogodišmnje cure pobjegle u siriju da im rađaju islamiste,

VL
PE
penelopea211g
20:31 17.11.2020.

Lako sto je ovaj radio kao zastitar u bolnici, nego je u Njemackoj islamski terorista radio u uredu za migrante, u vladi Angele Merkel, i dijelio masovno azil islamskim migrantima, strani medji jucer pisali o tome. A Ursula von ver Layen je izjavla dok je bila ministrica obrane da te migrante treba zaposliti u vojsci i policiji i ovako nekim poslovima / gdje se barata oruzjem/ posto su oni za to nadareni. Zgrozila se javnost sirom Europe i svijeta, gradjani na drustvenim mrezama svasta lajali sve drvlje i kamenje.

VL
MA
Majk
22:49 17.11.2020.

Jest istina je šta pišeš

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.