Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike na kurikulum
Povratak na članak

Pročelnik Lovrić: 'Škola za život' je paravan za osobni biznis'

Stranka rada i solidarnosti predlaže stvaranje materijalnih pretpostavki za sve u Hrvatskoj, što bi značilo cjelodnevni rad svih osnovnih i srednjih škola.

Komentari 3

HR
Hrvatinic
15:54 20.02.2019.

skola za zivot je ispraznica ucitelji i nastavnici su prosjaci u odnosu na politicarke tipa divjak i inih ....rade za trecinu neto place koju dobija divjakusa za prodaju ispraznica ....

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
15:30 20.02.2019.

Interesi stranke (..)rada su isto tako dobro poznati. Crveni geni su neuništivi.

VL
DU
Deleted user
17:48 20.02.2019.

Jesenti milu bigulicu (i premilu čak), tu takozvanu školu za život koju našoj djeci nameće ministarska gospoja Divjak dr. Blažica trebalo bi nazvati pravim imenom, a to je - škola opasna za život, koja će od djece napraviti prvorazredne intelektualnene bogalje jer će im se sva umna djelatnost svesti na tipkanje i drndanje po tabletima i tzv. pametnim telefonima. A možda je i to cilj te tzv. obrauzovne refome - napraviti od djece poluzombije koji će biti nesposobni kritički razmišljati i zdravo prosuđivati te kao takvi biti podložni svakovrsnim političkim i društvenim manipulacijama. Valja nam moliti se Svemogućemu da HNS-ovu kurvinskom piru zvanom reforma obrazovanja što prije dođe kraj. Na Zemlji nema nam pomoći ni od koga. Amen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.