Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VB mijenja zakone
Povratak na članak

Prinčevi i princeze moći će sklapati brak i s katolicima

Pitanje rigidnih zakona pokrenuto je nedavno, nakon vjenčanja princa Williama i K. Middleton.

Komentari 2

SI
sinaj
19:47 14.10.2011.

Kakvo je to europsko licemjerje, upravo nevjerojatno. Da se radi o bilo kome drugom osim o katolicma to bi tobože svima bilo sablažnjivo, a ovako se to obajvi kao svakodnevna vijest. Zamislimo samo da je prijestoljonasljedniku zabranjen brak npr. saa Židovima! Novinar iznosi neistine kad kaže da je takvu odluku Henrik donio iz straha, nije iz straha već iz osvete što mu Katolička crkva nije htjela dati razvod. Za gađenje je činjenica da ni engleski premijer ne smije biti katolik i nitko tu naravno ne vidi ništa diskriminirajuće već Englezi drugima daju savjete kako se demokratizirati. Europi iskreno želim da se za 100 god pretvori u Pakistan

VL
PR
promatrac1965
22:34 14.10.2011.

Kakvog li napretka u kolijevci zapadno-europske demokracije! Za ne vjerovati! I oni procjenjuju je li Hrvatska dosta demokraticna. Kakvog li sarkazma!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.