Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predrag matić
Povratak na članak

'Premali broj optužnica za ratne zločine počinjene u Vukovaru'

Na žalost, samo nekoliko je ljudi suđeno zbog svega što se dogodilo u Vukovaru. To je premalo da bi se zadovoljila pravda, da bi se obeštetilo žrtve, istakao je Matić

Komentari 3

SL
slavicabosnjak317
15:20 16.10.2012.

pričaš ono što narod ponavlja jako dugo a pomaka niotkud, na žalost samo prazne riječi!

VL
OB
-obrisani-
15:25 16.10.2012.

Postovani! 'Premali broj optužnica za ratne zločine počinjene u Vukovaru' * ??????????????????????? Sto se ta recenica Maticu bude i slijedece godiene ponavljala. Zasto je ne postavite Bajicu???? TKo je nadlezan z apodizanje optuznica?????? Mozda zrtve same????? Lijep pozdrav!

VL
LI
Livi
16:06 16.10.2012.

A tko je to sve ove godine bio glavni drzavni tuzitelj? I jos mu bas tvoja partija kao i HDZ daju podrsku, mjesto da mu date otkaz i strpate u zatvor za nesavjesno obavljanje svoje duznosti. Ovi danasnji jedno pricaju za javnost a drugo rade u praksi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.