Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI SU IZ ISTOČNE EUROPE
Povratak na članak

Preko 600.000 njegovatelja rade u Njemačkoj na crno. Nijemci to sada žele promijeniti

Najavljena reforma sektora tuđe njege, koja je predstavljena sredinom ožujka, bi mogla pridonijeti regulaciji i legalizaciji ove vrste zaposlenja

Komentari 6

XA
xaron
20:07 11.04.2021.

Stari koji trebaju tudju njegu ili nemaju vlastitu djecu da se brinu o njima, ili ako ih imaju, nisu ih odgojili u obitelkskom duhu gdje člamovi obitelji brinu jedni o drigima. Jedina skipina koja nema tih problema su Amiši gdje niti jedan član obitelji ( bez obzira na godine starosti ) nije ostavljen bez paż je obitelji. Kako vidimo iz primjera Njemačke ( i ostalih EU zemalja ) veliki “ napredak” u evoluciji društva i povečanje materijalnog bogatstva donosi benefite samo srednjoj generaciji koja je u punoj snazi.

VL
MX
Mister X
16:53 11.04.2021.

oko 600.000 njegovatelja rade u Njemačkoj na crno. Nijemci to sada žele promijeniti lovu uzeti sirotinji kasirati pored iditsko puno poreza u miljardama i neorestatlnim razbacivanjem sa nevjerovatno velikim porezom koji se ubere . Poklanja se svuad u svjet it i baca novac u nepovratnih kredita stotinama država diljem svijeta .. Uzdržavanjem 8 miljuna izbjeglica #zaraobljenici u NATO državama Grćka i Turske # več deseta godina i ako izgleda bez problema još toliko kao što su u Afganistanu i stalno pobjeđuju Teritorijaliste ,,,Katastrofa politike i mafije koja valada svijetom gdje osjete da se da zgrabiti od najbjednih'robaova sluga straca i tu su nemaju milosti za nikoga ...

VL
AD
adminka
14:47 11.04.2021.

zašto ne spominju koliko naših žena radi kao njegovateljice vani, od Austrije, Italije, Njemačke, Engleske, ma svukud ih ima, rade kao čistačice, prodavačice, kao njegovateljice neprijavljeno, i za strane prilike za bijednu plaću.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:38 11.04.2021.

Toliko su zemlje istocnog lagera napredovale da idu u Njemac i druge zemlje cistit babe... Kao i kod nas pozuatvaralo tvornice razvalilo pokralo. opustjelo. Zemlje baltika ispraznile se jednostavno nestali. A nasi pisu hvalospjeve strava. Nakon trideset godina nista osimm Ceske i donekle Slovacke sve drugo zaboravi.. Prolazio sam tim zemljama neda Lukasenko svoje tvornice... Sad se ovdje u Rusiju dolazi nasut deset litara benzina... Sad nosit na zapadu treba staklenu vunu i regips plate cupat repu itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.