Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN U SOCIJALNOJ SLUŽBI
Povratak na članak

'Preispitivala sam se kod svakog oduzimanja djeteta. No ti roditelji ih poslije nisu ni posjećivali'

Na poziv susjeda došli smo u stan u centru Zagreba. Žena (83) bila je nepokretna u krevetu, crvi i žohari gmizali su uokolo, kada je bila puna prljavog suđa...

Komentari 8

MM
Marko_Maras
14:07 14.07.2019.

Gadan je to posao. Da bi ga stvarno dobro radio, moraš biti svetac.

VL
MA
malisani
06:46 15.07.2019.

Unatoč pripadnosti državama koje se deklariraju kao “welfare state”, odnosno svih zajamčenih socijalnih benefita kojima RH “brine” o socijalno ugroženim kategorijama, velika većina ih stvara kulturu nerada, ovisnosti o državi i proizvodi samo nove generacije takvih poput gospođe s dvogodišnjima djetetom “s kojim ne bi mogla biti ukoliko bi našla posao” unatoč činjenici da nas je većina djecu ostavila u jaslicama (koje smo usput i plaćali) s godinu dana starosti. Dobar je primjer i gospodin “Slavonac” koji sa 60 godina prima svu silu naknada i zaista sumnjam da gleda u pravcu probalaska posla ikadau životu kako bi vratio dio socijalnih uplata koje je primio kroz vlastite porezne i doprinosne uplate za nekoga drugoga. Žurno treba ukinuti 90% ovakvih naknada, unatoč revoltu koji je očekivan u tom slučaju, pojedoše nas.

VL
AF
AfganistanskiHrvat
16:59 14.07.2019.

Ja znam dvije bake koje su ubrzo nakon vašeg zbrinjavanja "otišle" a imovina vrlo brzo uz nekakve ugovore o uzdržavanju razgrabljena.

VL
Avatar tzvnovinar
tzvnovinar
14:54 14.07.2019.

najbolja mi je ova s 29 godina što nema posla 😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.