Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIHVATILI POZIV
Povratak na članak

Predstavnici manjina i antifašista: Zajednička komemoracija pružanje je ruke vlastima

Na službenoj državnoj komemoraciju povodom 75. obljetnice proboja posljednjih zatočenika ustaškog logora Jasenovac u srijedu će, prvi put će nakon 2015., prisustvovati i predstavnici srpske i romske nacionalne manjine, židovske zajednice te Saveza antifašističkih boraca (SABA RH), koji su posljednjih godina organizirali zasebne komemoracije

Komentari 5

TR
trafic4444
19:58 21.04.2020.

Još nisu dinosaurusi izumrli ?

VL
DU
Deleted user
19:54 21.04.2020.

Rekoh, ali mi brišete komentare, da mi porezni obveznici ne želimo financirati niti jednu proslavu od ove dvije aktualne

VL
ER
EroK
15:44 23.04.2020.

Habulin, Pupovac, Krauss, i sl. nikada neće pružiti ruku bilo kojoj Hrvatskoj Vladi, jer jedino što znaju, je mrziti i rovariti. Njima treba dati izgon, jer to su neprijatelji države, koja ih hrani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.