Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeni posjet
Povratak na članak

Predsjednica u Albaniji radi unaprjeđenja odnosa u gospodarstvu i energetici

Održati će se prezentacija zajedničkog projekta o očuvanju Jadranskog mora

Komentari 11

DD
ddh
16:31 17.07.2018.

Citam komentare i pitam se, iz koje pecine su ti pecinjari izasli ili tko ih je pustio da hodaju po ulicama, kad im je mjesto jedino u nekom kavezu u nekom zoolodkom vrtu. Hrpa propalica i niskoristi si svasta dozvoljava, a mediji to sve vjerno transportiraju.

VL
Avatar Oneill
Oneill
14:13 17.07.2018.

Piše NTV i drugi portali da je naša Presjednica pijana bila a da su tu informaciju iz Srbije dobili što da čovjek kaže i ako to lažno srbi lansiraju u svjetl onda vam jebem mater srbsku neznam zašto smo u Vukovaru stali sa olujom trebali smo vas uništiti.

VL
AN
anp
13:34 17.07.2018.

Patite srbi

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
17:26 17.07.2018.

Predsjednica nam uljepsa svaki novi dan!!! Kod mrzitelja Hrvatske cviljenje i lavez, Neka pati kome smeta Hrvatska je zemlja sveta.

VL
Avatar yumamic
yumamic
12:42 17.07.2018.

Hangover III

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:59 17.07.2018.

O dobri naš Hrvatski Bože, najveća Ti hvala i slava što si nam poslao svoju izaslanicu, a našu Vrhovnicu Madonu Kolindu BBh. Svi svjetski državnici (Trump. Putin, Makron itd.) pred njome padaju ničice, a ova ih potom presvlači i prezuva u naše dresove i kopačke. Ova je svijetu pokazala kako njeni dvonožni papkari i banana država mogu tući u nogometu i svemu drugom najjače svjetske nacije, te da na budućem Istočnom frontu (Uspravnici) ona treba kao Ivana Hrvatska predvoditi do pobjede transatlanske bojovnike bez mane i straha (za vjerodomoljubne dvonožne papkare treće sreće) na Istočnom frontu (kao na Mundijalu) protiv satrapa Putina i njegovih remetiteljskih hordi. Po konačnoj povjesnoj nogometnoj pomirbi dvonožnih papkara, najvjernije Božije stado je spremno da ostvari i san našeg Oca nacije, Vrhovnika i Mesije Franje o Lijepoj našoj kao Raju zemaljskom, švicarskog tipa.

VL
Avatar sindarela
sindarela
12:57 17.07.2018.

Jel' se otreznila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.