Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islamska država uzvraća udarac
Povratak na članak

Povratak džihadista ISIL-a, u napadu u Siriji oslobodili 800 zatvorenika

Borci ISIL-a Izveli su teroristički napad na zatvor u sirijskom gradu Al-Hasaka. Bio je to prvi jaki napad terorističke organizacije Islamske države od njezina sloma 2019. Nakon toga su se oslanjali na ćelije spavača i bombaše samoubojice

Komentari 3

AR
arni63
08:16 26.01.2022.

hasane,dali ti to podržavaš ove teroriste?

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:24 26.01.2022.

sve je to rezultat toga što je turska i amerika upletena u rat u siriji, to što ameri ne dozvoljavaju siriji da pod kontrolu stavi sav teritorij, i ne treba nikog čuditi da isil udara po kurdima, i to u područjima u kojima kurdi nikad nisu bili većina, ali su otjerali sirijce, uz podršku amerikanaca, i sad zajedno kradu naftu i plin. amerika ima dvije veće baze u siriji. to je po un propisima protuzakonito i smatra se okupacijom. ako amerika može imati svoje baze u siriji, zašto rusija ne bi ih imala u ukrajini..? ono, analogija treba da čovjek shvati nešto. ako izrael 60 godina drži okupiranim dio sirije, golan, i to je zapadu prihvatljivo, nikakve sankcije, nikakve prijetnje, kamoli kazne zbog svakodnevnih bombardiranja sirije, libanona, onda ohladite malo i na druge događaje. nek vam bude sve to isto, i jednako. ako ste prihvatili princip tko jači taj kači, onda se ga držite u svakom pojedinačnom slučaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.