Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ZAGREBU
Povratak na članak

Policijski kombi prošao kroz crveno, petorica policajaca ozlijeđena

Na lijevi bočni dio kombija naletio je Peugeot 607

Komentari 20

Avatar Svećenik
Svećenik
14:23 23.11.2014.

koliko je cajac napuho?

VL
OK
okvardz
12:47 23.11.2014.

Bez obzira što su vozili pod zvučnim i svjetlosnim signalima svuda moraju voziti oprezno a ne tako divljati kao kauboji.Pogotovu treba pažnju posvetiti upravo križanjima koja su i naj veći rizik nesmotrenog prelaza ili je netko od vozaća igrao ruski rulet.Krivci su oba vozaća koja su nesmotreno upravljala vozilima.

VL
LY
Lynx
14:57 23.11.2014.

Da li je Peugeot 607, koji je sudjelovao u sudaru, ovaj na slici? Ako je, može li mi neto objasniti kako je moguće da se nakon sudara uspio tako lijepo parkirati na nogostup?

VL
BO
bolesnodrustvo
15:35 23.11.2014.

vožnja u suprotnom smjeru i prolazak kroz crveno na raskršću nisu dozvoljeni nikada pa ni pod rotirkama.

VL
EK
ekeGlava
16:55 23.11.2014.

gledajući po slikama ove nesreće nikad neću kupit peugeot jer mu se "pri udaru" u drugo vozilo ne otvata airbag..

VL
Avatar nenohname
nenohname
13:42 23.11.2014.

-hm , dobro da su bili vezani , inače tko zna kako bi to završilo ?

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
20:45 23.11.2014.

Policijski kombi pod zvučnim i svjetlosnim signalima može kuda hoće samo u filmovima. Staro pravilo za vozača vozila sa prvenstvom prolaza je da može ući u raskrižje na crveno svjetlo samo s povećanim oprezom ili bolje rečeno na svoju odgovornostst tj. ako ga drugo vozilo propusti. Ako se vozač Peugeota 607 u tom trenu nije mogao pravovremeno zaustaviti nije krivac za nezgodu bez obzira što je bio dužan propustiti vozilo s prvenstvom prolaza. Kako završavaju oni koji žele biti kauboji, vidljivo je na fotografiji u ovom članku.

VL
VE
verrmaj
20:54 23.11.2014.

Kolika je kazna za prolazak kroz crveno svjetlo ?

VL
DU
Deleted user
15:37 24.11.2014.

više je policajaca pokvareno i korumpirano, koriste priliku i koriste silu. Većina su obični uniformirani huligani, nekulturni, kompleksaši, pendrekaši, kako reče komentar prije, ne kuže ni sami da oni NISU zakon, već ga trebaju provoditi, znači da moraju biti fprimjer kako se treba ponašati, a oni su primjer kako se ne treba ponašati. Jadnici s pištoljima. neću nikada zaboraviti jednog prištavog kompleksaša kojem sam dao 100 kn da me pusti, a nisam bio kriv. Treba svima škola iz pristojnog ponašanja, ali da, takvi niti ne žele u represivnu policiju, rađe konobare.

VL
NE
nenasjedajte
15:16 23.11.2014.

da, sigurno je tako bilo... na kombi je naletio peugeot 607 (ovaj na slici pretpostavljam) i nakon sudara oboje su se otkotrljali proporcionalno na nogostup kao sto vam je prilozeno u galeriji.... pricam ti price...

VL
DI
Dingač
16:01 24.11.2014.

vozaču policijskog auta treba oduzeti vozačku i izbčiti ga iz službe ... službeno vozilo propušta se uvijek kad je uključena rotirka i zvučni signal ali samo ako drugi sudionici u prometu to uoče. ako ne neće policija gaziti sve pred sobom ... zamislite da je naišla školska ekskurzija i da djeca nisu shvatila da policija juri upravo na njih ... koji luđaci danas rade u policiji .... koji luđaci pišu ... i koji luđaci vladaju našom lijepom domovinom ....

VL
NV
novo vriijeme
17:18 23.11.2014.

Policija se ne može držiti prometnih pravila, oni imaju hitne intervencije na koje moraju doći što ranije Oni svakodnevno dovode u opasnost svoj život da bi nas zaštitili i to za plaćicu od 5-6 000 kuna , puno manju odu od vozača tramvaja ili refernta u općini. Žive pod pritiskom i rade u tri smjene. Sjetimo se kako je prošao onaj prometni policajac kada jer kaznio Bandića. I sad zbog jedne saobaraćajke ovoliko ružnih komentara, a da je to bio sinek od kakvog gradskog uglednika onda bi bila priča kako je to mladost ludost, neće više nikada, pisali bi se traktati kako je dobar sin, brat, učenik, susjedi bi po novinama pričali srceparajuće storije o dobročinstvima. Policajci su bili na dužnosti i dogodila se nezgoda i šta onda .

VL
CA
Cafa
12:46 23.11.2014.

Policijski kombi pod zvučnim i svjetlosnim signalima može kud hoće. Vijest nije da su oni prošli kroz crveno (zato imaju rotirku!!), nego da vozaču Peugeota 607 treba doživotno oduzeti vozačku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.