Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ga traži
Povratak na članak

Autom udario pješaka i pobjegao: 'Ležao je na cesti raširenih ruku i pogleda uprtog u nebo'

Mještani Zgališća kod Vrbovca zgroženi su potezom bešćutnog vozača koji je projurio divljački kroz selo bez tragova kočenja.

Komentari 17

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:28 23.01.2020.

A ja kao dugogodišnji vozač nagkedao sam se svakakvih budala na cesti,a pribtome su veliki dio bili pijani pješaci koji nakon fajrunta u lokalnoj birtiji idu u avanturu zvana dolazak doma sa 4-5 promila alkohola u krvi..magla/noć i tamna odjeća te vrludanje uz bankinu ceste(nekada i po pola ceste) je izvrstan recept za tragediju sa smrtni ishodom..onda slijedi klasika: vozač isto ide iz birtije sa možda neregistriranim autom i također je malo pripit (a možda su mu baš prije mjesec-dva policajci i oduzeli vozačku jer su ga zatekli sa 1 cijelo i nešto promila) ili još bolje možda se radi o nekom nadobudnom pubertliji koji je trebu vozio doma ,pa eto malo da zadivi curu..sve je to već viđeno na našim cestam..najbolje tko ne mora neka ne vozi između 22 i pola noći po lokalnim cestama jer tamo vjerojatno spremno čekaju fajrunt kamikaze

VL
DO
dopizdilomi
08:11 23.01.2020.

Gospodine Plenkoviću, shvaćate li roblem barem iz naslovnica. Nerad institucija doveo je do toga da ljudi misle ako je drugi mogu i ja a vi i dalje tražite nekakve labudove.

VL
PR
predator57
08:04 23.01.2020.

Pre strašno. Ovo treba okarakterizirati i osuditi za ubistvo s namjerom. 40 godina zatvora.

VL
CH
chemica
11:40 23.01.2020.

Vidi ti mudre susjede...Ona "zna" da su kraj poginulog satima prolazili automobili...Tamo, zaboga miloga, medo nosi poštu. Kraj koji izumire, kuće koje se prodaju godinama pošto su stanovnici pobjegli, pa ćeš noću prije sresti muflona nego živog stvora. Ili pakk neku sprešanu podrtinu uz cestu jer se balonje iz Ivanića i Vrbovca redovno iživljavaju pa izlete u nekom od tamošnjih ubilačkih zavoja koje normalna ljudska bića prolaze s dvadesetak kilometara na sat. Eto, jedna takva pogreška roditelja je ubila čovjeka, to je jedino sigurno. Policije, naravno, nigdje. Štiti granicu od "pravog neprijatelja".

VL
IS
Istina100
14:09 23.01.2020.

hehehe... Svaki dan hrvatsko junastvo !!

VL
LI
liliZG
12:16 23.01.2020.

da rezimiramo. bijeg s mjesta nesreće, nepoznata osoba,..... a mrtvac, ovisno o količini promila u krvi, to ide pod olakotne okolnosti,..... ...................ja bih definitivno uvela oslobađajuću presudu za vozača koji pokupi pješaka, sa mobitelom i slušalicama u ušima , i onog koji pretrčava cestu van pješačkog prijelaza, i to ne na onu foru 50m lijevo/desno od pješačkog, izvoli doći do prvog pješačkog pa prelazi, nema opravdanja kak je to daleko..... ..jedno vrijeme u novom zagrebu su murjaci kažnjavali takve pješake pa prestali... ne znam zašto , šteta, .... a ona bakica ide s utrinskog placa i trči preko 6 linija i onda je vozač kriv ak ju strefi, ma dajte..................i naroljane pješake, jer s njima nikad ne znaš, možeš ga već skoro zaobići a on ti se sruši pod auto. užas, ... a da ne spominjem jureće bicikliste koji doljeću po nogostupu preko tvoje haube.. to su posebne biljke...

VL
LI
lighthouse
07:29 23.01.2020.

Strašno......postajemo šljam od društva!

VL
ZO
Zooltan
11:34 23.01.2020.

Što otac troje djece radi nasred ceste poslije pola noći? Smjena je do 22h a frajrund je odavno završio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.