Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo 2. stupnja
Povratak na članak

Policajcu koji je ugušio Floyda teža optužnica, na sud će morati i trojica njegovih kolega

Policajci Thomas Lane i J.A. Keung savladali su Floyda dok je četvrti policajac, Tou Thao, stajao po strani. Iako prvo nisu bili optuženi, sada će i oni morati snositi kaznenu odgovornost.

Komentari 36

DU
Deleted user
22:52 03.06.2020.

Čovjek nije ni osuđen a već su rezervni antifa ekstremisti počeli sa javnim linčom

VL
DU
Deleted user
22:31 03.06.2020.

Čovjek je samo radio svoj posao, u zatvor trebaju ići članovi terorističke organizije "Antifa" koji zadnjih dana vrše nasilje po ulicama.

VL
LU
Lukeruk
23:47 03.06.2020.

Svaka čast na snazi, sigurno nije bilo lako savladat tu mrcinu

VL
MA
mago6235
23:04 03.06.2020.

Optuznica je optuznica a presuda je presuda...nema emocija i mutljaze samo cinjenice "piju vodu"

VL
NI
niko63
00:37 04.06.2020.

Tragično, i nema sumnje da je odgovoran ali se ipak radi o nesretnom slučaju ali će sva četvorica platiti zbog pritiska javnosti. Niktko sada ne spominje koliko godišnje policajaca strada u SAD-u.

VL
PE
penelope2
22:52 03.06.2020.

Amerika je bar suverena i uredna i pravna drzava gdje odgovaras pred sudom kada pocinis zlocin, i gdje ce odgovarati i ovi policajci i ovi tucarosi sto cine zulum na ulicama. A u EU-ropskoj prcijetini teroristi pobili masu gradjana uu masovnim teroristickim napadima, i razvalili i opljackali masu kuca gradjanima , i nikome nista, nitko nije odgovarao. Zato je Amerika Amerika, a Europa dzungletina opasna po zivot.

VL
MP
Miroslav.P
22:16 03.06.2020.

Ovog treba do kraja zivota u rudnik! I sve ucesnike koji su bili snjim.Davit covika devet minuta strasno.u Parizu veliki protesti gledam na TV u Moskvi. Neznam prikazuju li u nas ,Sta kazu domaci Amerikanci.Daje u Americi mir i blagostanje nek uzivaju.

VL
DU
Deleted user
22:49 03.06.2020.

Ovakvo institucionalno nasilje rasista i nasilnika u policijskim odorama je nešto što se svakodnevno događa diljem SAD, ali svako toliko izbije na površinu, a s njim i gomilano nezadovoljstvo. Od naših domoljuba desničara nisam ništa drugo ni očekivao nego da podržavaju policijsku brutalnost i represiju. Vjerojatno prešutno odobravaju i kad njihovi istomišljenici pobiju desetke nedužnih poput onih u Christchurchu, Oslu, El Pasou i Oklahoma Cityu. Onda se licemjerno zgražaju nad prosvjednicima. Jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.