Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Po dobru u 2018. pamtimo samo igre, na 'kruh' ćemo pričekati

Hoće li europarlamentarni i predsjednički izbori u sljedećoj godini konačno donijeti naznaku neke ozbiljnije političke alternative?

Komentari 23

SP
Spezispezi
09:14 28.12.2018.

Svi su izgleda zaboravili prvi Kuščevićev manevar s lažnim brojem glasača. I dok sama Njemačka uspijeva prebrojati i javiti da je Hrvatska pala ispod 4 milijuna ljudi, mi i dalje imamo 3.75 milijuna punoljetnih osoba, glasača. Realno nema niti 3 milijuna, je oni koji odlaze ne pada im na pamet javiti Kuščeviću da su otišli. U prilog tome govori i činjenica da se izlaznost na svake izbore u RH kreće ne više od 60%, što će reći da imamo viška ljudi koje država broji a realno nisu tu, iselili !!! Za referendum smo ipak skupili preko 15% potrebnih potpisa, kad bi postojao VAR u polictici !

VL
Avatar Observer
Observer
10:38 28.12.2018.

2018-tu pamtit cemo po protu-narodnom ponasanju svih politickih elita u Hrvatskoj. Politicari su pokazali svu svoju jad i bijedu kad su interesi vlastitog naroda u pitanju. Raspudic je kao i uvjek predocio tocnu analizu dogadjaja u 2018 -oj godini.

VL
VE
verica2
16:53 28.12.2018.

Kao i obično, bravo Raspudić!

VL
ZM
zmik
17:13 28.12.2018.

Nedavno sam na HRT-u vidio migranticu Kubanku koja pokušava ilegalno ući u SAD i to me potpuno zbunilo. Kako to da netko iz komunističkog raja na Kubi pokušava emigrirati u Trumpovu fašističku Ameriku? Mora da su na HRT-u nešto pobrkali.

VL
HD
HDZSDP
11:58 28.12.2018.

Sa svime se mogu složiti osim sa dijelom u kojem Nino zaziva mogućnost pojave "ozbiljnije političke alternative". Ozbiljna politička alternativa postoji (i svi znamo koja je!). Na žalost, kako Nino i sam piše, postoji i medijska mašinerija u rukama vladajućih (HDZSDP) koja apsolutno nikad neće dozvoliti da se ikoja politička alternativa postojećem establishmentu razvije. Da se pojavi Isus glavom i bradom razapeli bi ga samo da se ne naruši postojeći sklad kriminala(ca) i korupcije u svim segmentima države. Osim što im je pristup medijima izuzetno otežan, svi smo svjedočili gomili dezavuirajućih tekstova o npr. MOST-u, što u lijevim, a još i više u desnim medijima. To je ta medijska mašinerija HDZSDP-a koja neće dozvoliti ikome da politički ugrozi postojeći sustav. Tako da ne treba čekati da se pojavi "netko treći", već treba aktivno raditi na rušenju postojećih garnitura korupcije koja drži sve (bitne) poluge društva.

VL
PO
PozdravizIstre
15:20 28.12.2018.

Sretan Božić Nino! A ča ćemo, drame ni falilo ovega lita...

VL
NA
nataly
19:07 30.12.2018.

Nino ne daj da te ovi HDZ-ovski govnari upecaju u paukovu mrezu nudeci ti danajske darove preko “prijateljskih” postednika za slijedece europske izbore. Ako ti je do te igre, mozes i bez njih, ima nas dovoljno koji bistro vide. Ne prljaj ruke!

VL
FJ
fjdanm
23:22 01.01.2019.

Dragi Nino, sretna i blagoslovljena ti Nova godina.

VL
DU
Deleted user
01:19 29.12.2018.

2018 .kao i sve godine prije..pamtitit ce se po hrvatskin sportasima..i perfomansam hrvatski gusaka i gusana i njihova ljubljenja i grljenja po svlacionicama..a koliko su cijenjeni..nitko im nije niti donia lumbrelu kad je kisa..padala.

VL
DU
Deleted user
08:28 28.12.2018.

Nema tu ničega dobroga ,po meni igre su pokazale da to nisu samo igre, da sportaš koji radi kazneno djelo ne bude procesuiran, da sportašica koja ne zna sastaviti dvije suvisle rečenice ide u politiku, da jedan veliki hoštapler radi što hoće jer je tuđim novcem pokupovao ljude ili ne ljude, da crkva čuva prve redove za bezbožnike i da smo jednostavno licemjerno društvo.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
13:04 28.12.2018.

Ponovo ništa o Deklaraciji o položaju Hrvata u BiH? Sorošev "konzervativac" Raspudić ponovo pokazuje konfuziju i posvemašnju izgubljenost.

VL
AN
antes
08:55 28.12.2018.

G.Raspudić po običaju voli slušati vlastite govorničke efekte. I pri tome nužno zanemaruje objektivnost. Ona bi kvarila virtuozno izlaganje dobro poznatih stvari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.