Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMATSKI ODNOSI
Povratak na članak

Plenković pozvao Kosovo i Srbiju na dijalog: Hrvatska podržava stabilnost

Kurti je ponovno pozvao Srbiju na uzajamno priznanje i dodao da te zemlje trebaju razgovarati o pitanju nestalih.  I Kosovo i Srbija aspirantice su za članstvo u Uniji, napredak na tome putu uvelike ovisi o rješavanju njihovih bilateralnih pitanja.

Komentari 11

Avatar zong
zong
16:19 15.11.2021.

Ma evo Srbija već trči! Jel to vi sada prosipate "amerićko međunarodno pravo", Kosovo se smije osamostaliti ali Rep. Srpska nikako, Krim i Katalonija se ne smiju osamostaliti ali zato Tajvan mora pod svaku cijenu... Pravda vam je urnebesna.🤣 Nikada na području Kosova u niti jednoj državi, pošto samostalno nikada nije bilo, Albanci nisu bili priznati kao narod, samo kao nacionalna manjina i oni su sada imali pravo na otcepljenje a Srbi u BiH su kao nekakav konstitutivan narod pa nesmiju niti spomenuti osamostaljenje... Komedija

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:48 15.11.2021.

A sta se petljas među Srbijance, Vucic te jako dozivljava.

VL
DU
Deleted user
18:33 16.11.2021.

Plenković ne može da sjedne za stol s Milanovićem i dogovori se o važnim stvarima u RH a posredovao bi Srbima i Albancima. Pa Vučko je premazan svim mastima ruskog carstva a Plenki se uči maznuti koji milion kuna za budućnost.

VL
FA
fajlpz
15:56 15.11.2021.

Tako i Ukrajincima daješ potporu za Krim.Ko te šta pita?

VL
PR
prognanik
01:17 18.11.2021.

Umjesto sto drugima dijeli savjete trba se odreci hrvatskog necasnog ponasanja prema BiH.

VL
Avatar Zmija
Zmija
19:43 15.11.2021.

Republika Hrvatska i Hrvatsko pucanstvo, znaju dobro sta znaci biti pod srpskom cizmom. Vjekovima su se borili protiv takvoga "bratstva" od koga bratstva Hrvatska krvarila od Zemunskih polja pa sve do Skabrnja i Dubrovnika i zato umeju da prepoznaju i da shvate bol Dardanskih (Kosovskih) albanaca i uvijek su prepoznali albanski otpor srpskome sovinizmu i njezinoj genocidnoj politici spram ne srba na Balkanu. Zahvaljujemo Republiku Hrvatsku i njezino pucanstvo za potporu koju su pruzili i nastavljaju da pruzaju albancima i najnovoj drzavi Republici Kosovo. Hvala Hrvatska, zemlja Miroslava Krleze, Tina Ujevica, Milana Šufflay-a i Franje Tudmana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.