Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:
Povratak na članak

'Plenković je zaslužan za kaos u državi'

Komentirajući jučerašnji sporazum sa sindikatima i prekid štrajka, rekao je da je SDP-u prije svega drago da je prekinuta agonija u kojoj su trpjela djeca i njihovi roditelji.

Komentari 6

LU
Lui
14:46 03.12.2019.

Zanimljiva je ta Bernardićeva logika.Plenković je kriv za kaos u državi ,a štrajkalo se zbog onoga što je usmanjeno za Milanoviceva vremena

VL
KA
kalimera
15:01 03.12.2019.

Mali beriša nije baš dorastao za politiku ali se gura nazor kao tele među kravama.

VL
RO
ronyday
15:33 03.12.2019.

druže Bero, Plenković je zaslužan što je spasio Hrvatsku od vašeg tsunamija. Da smo proveli lustraciju zločinačka komunjarska partija bi bila zabranjena. a vaši zločinci na čelu sa jednonogim bi bili na stupu srama

VL
DU
Deleted user
15:18 03.12.2019.

O jado jadni, pa ti ni sam ne znaš šta lupetaš - kad im Plenković nije dao povećanje plaće onda si ga prozivao , sada kad im je dao povećanje opet prozivaš da ne valja - licemjeru jedan - a kad ste im vi iz SDP - a smanjivali plaću to je onda bilo u redu i za to te nije briga - provokatoru i smutljivče jedan.

VL
KA
Kal
17:50 03.12.2019.

Kažu da će Bero dobiti i drugu stipendiju kada naući novi pet rećenica ove do sada su i vrabci na grani naučili.

VL
PB
priska.bresci
18:26 06.12.2019.

Dali se ovaj sluša naknadno sto buba covijece mani se politike nije to za tebe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.