Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokapitalizacija
Povratak na članak

Petrokemiju će spasiti Ina, HEP, PPD, Janaf, a mirovinci važu

U kompaniju bi se trebalo sliti svježih 450 milijuna kuna. Država će svoju poziciju u tvornici umjetnih gnojiva zadržati kroz ulaganja HEP-a i Janafa i imati kontrolu s 25 posto i jednom dionicom.

Komentari 3

LA
Latz
11:36 04.05.2018.

Mislite 'održati na aparatima'? Što to može 'spasiti' Petrokemiju kad njene gubitke već kreditiraju druge državne tvrtke zadnjih dva desetljeća i uvijek su u gubicima? Dokad?!

VL
DU
Deleted user
14:08 04.05.2018.

U ovakvom članku bi moglo pisati i koliko je članova uprave,njihova primanja i ostale beneficije.Svi mi plaćamo njihove gubitke godinama i što se promijenilo-ništa,samo novi gubici.Gdje je odgovornost?

VL
PR
propalismoFranjoskroz
20:23 04.05.2018.

dakle 450 miliona"svježeg" novca??Od toga odmah odbiti po stotinjak miliona duga za plin i Ini i PPDu,zatim pokriće lanjskog gubitka i prvog tromjesečja koje je već sad 300 miliona,ostaje za spaliti samo 50 miliona.U proljeće dakle slijedi novi plan zaza spašavanje,samo ne znam tko će tada biti spasioc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.