Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISMO
Povratak na članak

Petir uputila pismo predsjedniku Europskog parlamenta Antoniu Tajaniju

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu uputila je danas pismo predsjedniku Europskog parlamenta Antoniu Tajaniju u kojemu traži reakciju Predsjednika na događaj komemoracije NATO bombardiranja na Balkanu 1999. godine, koji bi se trebao održati sljedećega tjedna u Strasbourgu.

Komentari 8

NI
NikoCro
17:05 22.03.2019.

A dobro Nato slupao srbe tada i sto ces, al humanitarno bombardiranje, e za takovo bombardiranje jos nisam cuo

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:49 22.03.2019.

Ima ona pjesma na youtubu na melodiji Like A Virgin od Madonne, zove se "Like A Serbian" ide nesto kao "...felt like a Serbian OUCH, bombed by the 85th time, like a Seeheherbian, on a yugo assembly line..." dobra stvar! 😀

VL
GO
GorenjeHiSense
16:33 22.03.2019.

Podržavam! Ali zasto nije trazila od Tajanija da osudi i nacifasisticki skup u Bleiburgu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.