Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lugansk
Povratak na članak

Petero mrtvih u novom napadu na istoku Ukrajine

Nakon napada kijevskih zračnih snaga, uslijedila je pucnjava koja je stvorila dodatnu paniku među civilima

Komentari 11

ST
stomugromova
14:44 02.06.2014.

BBC javlja kako je 5 militanata ubijeno, a 8 ih je ranjeno.A što su onda vehabije koje zapad naoružava da kolju i ubijaju sirijski narod ? Po tim nastranim terminima,to su valjda borci za slobodu.

VL
XA
xaron
15:40 02.06.2014.

Kad Assadova vojska puca na pobunjenike, onda je to zločin o kome se raspravljalo u UN i tražile se sankcije. Sada vlada u Kijevu puca na pobunjenike i nema zločina ,nema UN sankcija, kao da je svaki metak zamotan u povelju UN... Sirija i Ukrajina su valjda neka 2 paralelna inverzna svijeta u kojima je sve suprotno. Šta je u Siriji bijelo , to je u Ukrajini crno, i obratno.

VL
Avatar petrolio
petrolio
14:40 02.06.2014.

rusiji je bitan krim zbog morske flote...a ove ostale pobunjene regije ostavit će ukrajini da ih udobrovolje oko krima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.