Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija
Povratak na članak

Pet talijanskih vojnika ozlijeđeno u Iraku

Eksplozivna naprava kućne izrade eksplodirala je pri prolasku ekipe talijanskih posebnih snaga u Iraku

Komentari 4

Avatar Viktor999
Viktor999
22:25 10.11.2019.

Radili su svoj posao; da li netko od dvojca toni& antidominium zna reći šta koji milijun mladih, radno i vojno sposobnih pripadnika tzv. vjere mira radi po Evropi osim što parazitira na leđima domicilnog stanovništva?

VL
TO
Toni66
20:51 10.11.2019.

Dali zna netko koliko ima Iračkih """spercijalnih posebnih snaga" """ vojnika u Italiji ??? Ili možda Afgnistanskih vojnika koji patroliraju specijalno bezbrižno samostalno sa dugim cijevima recimo Europom već nekih 18 godina ???? Molim ne ocijene nego broj koliko i gdje ?

VL
AN
Antidominium
21:58 10.11.2019.

Šta su radili tamo, nisu mogli drugo niti očekivati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.