Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Bregani “pala” crnogorska hladnjača sa 150 kg marihuane
Povratak na članak

Pas Arr namirisao travu vrijednu četiri milijuna kuna

Pakete s drogom u krovu hladnjače nanjušio je službeni pas po kojem je akcija i imenovana. Dvojica osumnjičenih Crnogoraca zadržana su u pritvoru.

Komentari 6

Avatar Jana
Jana
17:10 26.02.2010.

\" privedeni su u Istražni centar zagrebačkoga Županijskog suda ZBOG SUMNJE da su pokušali prokrijumčariti 150 kilograma marihuane.\" Ako su vozili tu travu onda nema nikakve sumnje da su ju krijumčarili. Sada će još reči u obrani da to nije bio njihov kamion i da su se zabunom ušli u taj kamion jer sliči njihovom. haa haa haa.

VL
RA
rajko
18:36 27.02.2010.

vrece izgledaju kao da je u njima brasno;)))

VL
TH
thevoice
13:31 26.02.2010.

zbog sumnje da su pokušali prokrijumčariti 150 kilograma marihuane.??? a da nisu mozda mislili prijaviti teret ?? kakve sumnje , pa valjda su ulovljeni na dijelu , ah ti novinari !

VL
OB
-obrisani-
13:33 26.02.2010.

Kakva samo stoka nece pokusati nesto tako uciniti? Vlada ovaj slucaj mora nagraditi!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
15:02 26.02.2010.

ajde theovoice, ovo ti je jezik glasnogovornice ljube, ona ne želi povrijediti vozače crnogorce jerbo bi jure mogao izgubiti posao stoljeća - eto ti fijaska stoljeća kako to novnari kažu?? ali zapravo i treba ostaviti prostor sumnji, što ako jee to sve netko drugi pripremio a ovi ljudi pojma nisu imaali? ;-)

VL
FM
Farma Mouse
19:30 26.02.2010.

koji su to komentari nevjerujem ovak ....postoji osnovana sumlja..onda NITKO SE NEMOZE SMATRATI KRIVIM TJ:NIJE KRIV DOK MU SE PRAVOMOCNOM SUDSKOM PRESUDOM KRIVNJA NE DOKAZE ! nema veze ako su ih uhvatili u treba se sve dokazati ,pa ne zivimo u zimbabveu ..a ak niste skuzili imaju sumlju da su to htijeli u italiju prefurat al mozda i prije iskrcat dakle postoji sumlja di ide to sve !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.