Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUNARODNA AKCIJE TELUM
Povratak na članak

Pala grupa krijumčara oružjem, imali raketni bacač i kalašnjikove

USKOK je protiv njih pokrenuo istragu, a policija je priopćila da su pripadnici kriminalne skupine od 19. rujna 2016. do 18 lipnja 2018.  prokrijumčarili  ili  pokušali  krijumčariti radi daljnje preprodaje najmanje 114 komada vatrenog oružja

Komentari 6

Avatar Vukomerec
Vukomerec
17:13 19.06.2018.

Jugofašistički komentari kao i uvijek pokopani minusima. Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
17:10 19.06.2018.

Uspješna akcija USKOK-a.

VL
DU
Deleted user
17:02 19.06.2018.

koji ste vi bolesnici, pa sto i da su hrvati, I to naj rodjeniji od naj rodjenijih hrvata od stoljeca sedmog. ljudi krijumcarili oruzje i sto ima lose u tome. pa krijumcare i amerikanci i britanci i Irci, talijani, nijemci pa niko ne govori nisu to amerikanci i britanci talijani nijemci irci ali drugo je to sto vam hollywood nece snimiti film o tome nego ce uvijek biti u glavnim ulogama zli Rusi i Balkanci…... sto mislite kako su crvene brigade, Baader-Meinhof ili IRA i Lojalisti u sjevernoj irskoj nabavljali oruzje i bombe. ili ETA iz Baskije ili National Liberation Front sa Korzike.

VL
Avatar ivek
ivek
16:00 19.06.2018.

ercegovacka mafija

VL
Avatar adminjepeder
adminjepeder
15:54 19.06.2018.

"To sigurno nisu Hrvati, možda su građanini RH, ali Hrvati ne. Sigurno"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.