Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kina rekorder
Povratak na članak

Ove godine manje ubijenih novinara, ali ih je sve više iza rešetaka

U svijetu se početkom prosinca ove godine 389 novinara nalazilo iza rešetaka – i to zbog svog posla

Komentari 6

HH
Hrvoje Hrk !!
18:23 17.12.2019.

ima dosta od naših novinara kaj bi mogli iza rešetaka jer pišu gluposti i svakakve laži

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
07:24 18.12.2019.

Ajd sada napisi nesto moderatno a da te ipak ne baniraju.

VL
MX
Mister X
18:55 17.12.2019.

Ove godine manje ubijenih novinara, ali ih je sve više iza rešetaka, Kako izgleda ima malo i pravde za njih ..

VL
5S
505.scrtom
10:20 19.12.2019.

Neznam da li da se veselim ili placem..

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:17 18.12.2019.

u nekim državama se novinare kažnjava zbog laži. na zapadu novinari su dio političkog mainstreama, i pušu u jedan rog zajedno sa političarima. onaj koji se osokoli i bude protiv njih, začas je marginaliziran, izoliran, i šefovi medija im ne daju priliku da svoje misli, dokaze, istraživanja, igdje objave. fejs je američko ministarstvo, baniraju koga žele, tko se usudi biti iskren. u šumi kojekakvih fake newsa, istina je dobro skrivena, i rijetko je tko vidi, ljudima u glavi ostane samo ono što se najviše čuje. politika na zapadu ima svoje medije, koji rade za njih, novinari u glavi imaju autocenzuru, znaju što i o čemu, kako, ne smiju pisati. zapad je osjetljiv na tzv. nacionalnu sigurnost, i pod tim plaštem deru novinare i ljude koji se usprotive nečijoj verziji događaja, plana. nije li licemjeran u americi ovaj lov na vještice zbog 'ruskog miješanja' u američke izbore, kad amerikanci ni jedne izbore na svijetu, u ni jednoj državi, ne puste da prođu bez njihovog dociranja i podupiranja nekog njima sklonog kandidata?! predsjednika haitija se nije moglo izabrati dok amerikanac nije dao dozvolu!! doslovno! al ok, sve se to okreće protiv njih, sad svaki kandidat u bilo kojoj zemlji može svaku poruku, svaki susret nekog stranog političara sa konkurentom, proglasiti stranim miješanjem! rusi se smijulje, jer su ameri ovom optužbom prvo sebe u nogu ustrijelili. da to nisu dirali, mogli bi nastaviti. al ovako?!

VL
AA
aabbcc
10:04 19.12.2019.

Napreduju i novinari svake godine poslusniji i ljepse pisu za narucioce texta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.