Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI IH KRITIZIRAJU
Povratak na članak

Ova mala europska zemlja još uvijek je porezna oaza unatoč istragama: U čemu je tajna?

Međunarodna mreža novinara je objavila ozbiljne optužbe protiv Luksemburga. Tvrde da ta država i dalje tolerira lažne tvrtke i porezne trikove

Komentari 6

DU
Deleted user
16:08 10.02.2021.

mi kao ne znamo čemu služi lux., andora, monako...itd.

VL
Avatar smradmin
smradmin
16:36 10.02.2021.

Na granici Njemačke i Luxemburg živimo već skoro pola stoljeća. Barem jedan puta tjedno smo u Lksemburgu. Jedino što je tamo stvarno upadljivo. Vrlo transparentne i svima dostupne su vlasničke strukture u njihovim medijima. Ne skrivaju to kao zmija noge.

VL
Avatar DeletedUser
DeletedUser
15:49 10.02.2021.

Otimačina u pravom smislu riječi.

VL
ZA
Zapadnjak
15:46 10.02.2021.

Doslo vrijeme kad se ljudi kritiziraju jer ne otimaju tuđe... naravno, druga stvar je sto si samo bogatasi i krimosi mogu priustiti outsourcanje svojih poreznih i drugih obveza u luksemburg (i priustiti si odvjetnike koji su sposobni to izvesti), medutim to ne mijenja cinjenicu da je otimacina koja se događa diljem svijeta kroz nenormalne poreze na sve nepostena i krajnje nepristojna... i to je problem ostatka svijeta, a ne luksemburga...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.