Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPEO SE NA NAPUHANAC
Povratak na članak

Otkriven napadač na studenta u aquaparku: Riječ je o policajcu koji je ranije već privremeno udaljen iz službe

Dolaskom policije na mjesto događaja zatečena su dvojica 20-godišnjaka, koje je, dok su se nalazili u moru, prvo verbalno, a potom jednog od njih veslom po glavi, udario nepoznati muškarac, koji je bio revoltiran time što se penjao na zrakom punjene gumene dijelove tzv. Wibit, navela je policija

Komentari 5

BE
berija
23:31 05.08.2021.

Jadni student iz Zagreba. Pa kak ti lokalni bedaci, seljačine, primitivci ne znaju da je zagrebčancima sve dozvoleno. Trebao ga je ustrijelit, ali šteta napuhanca.

VL
Avatar salaso
salaso
15:38 05.08.2021.

Šta je vama...šta bi vi napravili čovjeku koji vam je provalio na imanje ..ili u stan..iliu garažu..aj ne budite licemjerni..

VL
IJ
istinaa__jako_boli
17:48 04.08.2021.

Trajno ga udaljit iz sluzbe dok sluzbenim pistoljem nije nekog nevinog izresetao i obavezno psihijatrijsko lijecenje.

VL
FA
fajlpz
18:30 04.08.2021.

Naš policajac? Nemoguće.

VL
HA
HERCEGOVA@AC
16:56 04.08.2021.

Sigurnost i povjerenje. Odakle je ovaj policajac? Jel onaj koji je čuvao one što lupaju prstace ili njegov zamjenik?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.