Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudska presuda
Povratak na članak

Majka koja je zanemarivala sina prijetila socijalnim radnicama da će ih ubiti

Pedesetčetverogodišnjak je proglašen krivim te je osuđen na uvjetnu kaznu s utvrđenom kaznom zatvora od sedam mjeseci i rokom kušnje od jedne godine.

Komentari 5

VO
vorda400
18:13 12.12.2018.

Tak je isto jedan samoprozvani PTSP-ovac "branio" sina od zločestih komunističkih profesora pa je ošamario profu koja je rušila tog klinca na kraju ga pustila na prvom popravnom ovom kao sud dao uvijetno par mjeseci ali njihovoj sreći došao je kraj kad se je tatin sinek omotao sa bemvejem oko betonskog stupa da ga stari nije naučio da samo bahatost i agresiva prolazi možda bi dečko bio živ jer fore od starog ne prolaze kroz beton

VL
GR
gragakarlovac
19:02 12.12.2018.

Stoka primitvna. Ocekuju da ih skola odgoji...dijete je slab u skoli jer roditelji sigurno drkaju po mobitelima doma i ne pomazu za zadacom, onda krive druge. Ma odje... i nabavite si ogledalo.

VL
DU
Deleted user
18:46 12.12.2018.

To su individue koje "odgajaju" čitave generacije degeneriranih manijaka i polumanijaka. Kreten koji ne shvaća da napraviti dijete, dati mu za jesti i piti, osigurati mu stanovanje i (kasnije) sve ostalo - ne spada u odgoj nego je puko zadovoljavanjee osnovnih potreba, dok je odgoj nešto sasvim drugo. A degenerirani manijaci i polumanijaci, golobradi i šugavi nasilnici teroriziraju svijet oko sebe u uvjerenju kako je cijeli taj svijet stvoren upravo radi njih. Kada bi se prije roditeljstva testtirale osobe na sposobnost odgajanja djece uvjeren sam da bi danas polovica "kandidata" pala na tom testiranju.

VL
SA
sargu123
18:34 12.12.2018.

Lijepa priča.

VL
UJ
ujo41
19:15 12.12.2018.

koliko dječjih smrti su skrivili tzv.profesori matematike mogla bi se oformiti još jedna škola ,oni su poremećena stoka koja od djece očekuje da ubijaju matematiku ali taj je predmet kao i glazbeni za njega ili imaš ili nemaš dara kao da nekog na silu učiš svirati klavir, a koliko je bespotreban taj predmet vidi se po tome što kad odrastete i počnete raditi savladate znanje te matematike onoliko koliko vam je za posao potrebno a ne onoliko koliko su vas tjerali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.