Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Osoba tjedna: Darko Milinović, ministar zdravstva

“Da nisam ‘fit’, teško da bih mogao izdržati ovaj tempo rada i toliko svakodnevnoga stresa”, znao je reći Milinović u vjeri da kao ministar zdravstva i osobnim primjerom educira javnost koliko je sport važan za održavanje zdravlja.

Komentari 5

AP
ApoloniDafne
10:19 22.11.2009.

Ministar Milinović uopće ne izgleda sofisticirano i profinjeno , kako bi trebao izgledati jedan ministar na pr. zdravstva. To što je on \"fit\", više govori o njegovoj posvemašnoj ignoranciji prema određenim problemima. Mjesto da se bavi zdravstvom i gorućim problemima on se bavi fiskulturom i pravilnom ishranom i to svojom!

VL
PT
Ptica
16:27 13.11.2009.

Jel to onaj Milosevicev ministar u Kninu do 1995?

VL
CA
CaptMikulaMali
19:53 13.11.2009.

-A interesantno je koliko su cjepiva za \"običnu\" gripu naručili ovi gore: za zemlju koja ima populaciju veču od 4 milijuna stanovnika, kreteni naručili 600.000 doza cjepiva. Pitanje je TKO neće dobiti priliku da se cjepi - da li to ide po nekom stranačkom ključu, pa na primjer članovi i simpatizeri SDP-a i HNS-a neće dobiti cjepivo, neka slobodno krepaju, ili možda ipak to ide po nacionalnom ključu - za Srbe i Slovence cjepiva nema, a za Hrvate koji stanu prekasno u red, ha tko im je kriv što su spori.....

VL
Avatar maximus69
maximus69
19:06 13.11.2009.

Predan HDZ-ovac kao i predani komunista

VL
EB
El-Bojko
21:40 13.11.2009.

Idiot. A na osoba tijesdna.. tko ga uopće psutio na ispitima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.