Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMETLJIVO PONAŠANJE
Povratak na članak

Opljačkao joj i majku: Prekinuo s curom, uhodio je, prijetio joj i ukrao novac

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Komentari 3

RO
roland
10:08 23.10.2020.

Pišete o bosnčerosu, a ne pišete kako je elitna hrvatska medicinska struka mjesecima govorila o potrebi da se stariji građani cijepe protiv gripe, a danas, Nastavni zavod Dr Andrija Štampar šalje obavijest da su svi termini popunjeni. nadalje, cjepiva protiv gripe nema! Ovi iz Štampara upućuju na liječnike obiteljske medicine, a liječnici o.m.ne samo da nemaju cijepiva već ne mogu ni disati od korone. Dobra organizacija, a ne fakultetsko znanje spašava živote.

VL
MX
Mister X
02:01 24.10.2020.

Opljačkao joj i majku: Prekinuo s curom, uhodio je, prijetio joj i ukrao novac... Nametljivo ponašanje . Ne kriminalac .mafijaš, pljačkaš i to naš...

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
10:35 23.10.2020.

Jos jedan Bosanski domoljub...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.