Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog incidenta
Povratak na članak

Opći sindikat MUP-a traži proširenje policijskih ovlasti

Sindikat smatra da su policijski službenici postupili u krajnjoj nuždi odbijajući napad na sebe, ali što je najbitnije, spašavajući živote i samih migranata

Komentari 18

TB
taras.buljba
19:09 31.05.2018.

Stace onda policija i na granici i u drzavi ako ih se nitko nemora bojati.Zato nam i je drzava takva lopov do lopova.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
01:41 01.06.2018.

kako u engleskoj nose policajci kamere na ramenu tako i našima treba iste omogućiti ali onda i automatski proširiti ovlasti. kamera neće ništa slagati pod uslovom da je ''uključena''.

VL
BL
bljak007
18:58 31.05.2018.

Oni bi kak ameri, čim te ustave, oma bi pljucu vadili, pendrečili, bacali na pod, kak onu babu v Os.

VL
DU
Deleted user
17:47 31.05.2018.

cobani bili ugrozeni ? kako? di, sto?, otvorena vatra na njih iz kombija? ovo bi se tribalo gledati kao pokusaj ubojstva od strane onih kojima je zadatak spasavati zivote. jer nemozes pucati po kombiju tek tako samo sto ovaj zelii pobici, neznas ko je unutra, dica starcad zene

VL
DR
Draš
18:00 31.05.2018.

Imamo največi broj policajaca po glavi stanovnika u EU,tri puta više nego u vrijeme SR Hrvatske i totalitarnog režima i ovi sad traže nova zapošljavanja,pa dobro koliko vas treba bit da bi bili zadovoljni a narod siguran?Šta hočete,pravo na upotrebu sile a da vas nitko nikada ne smije provjeravati jer je bila opravdana i u skladu sa okolnostim i pravilima?Da vas žalimo jer pucate po djeci jer ste smotani i ne znate za pametnije i sigurnije zaustavljanje vozila?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.