Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oni su Ponos Hrvatske
Povratak na članak

Kolinda Grabar-Kitarović: Dotaknuli su naše živote iskreno, bez straha i bez proračuna

Svatko od nas može se naći u situaciji u kojoj će ovisiti o drugome, jer uvijek može doći trenutak koji će promijeniti nečiji život, naglasila je predsjednica Grabar-Kitarović

Komentari 5

DI
Dingač
22:29 01.02.2019.

belosvetska predsjednica se ponovo slikala i tako će pomoći hrvatima da se izvuku iz nestašice. samo još da se napije ko letva pa da počne ž valaviti sve ko joj se nađe na putu.

VL
Avatar αποκλίνουσα τέχνη
αποκλίνουσα τέχνη
22:42 01.02.2019.

Da se slucajno izgubi papir...u rijetkim prilikama kad kaze nesto bez papira s razlogom se pitamo kako je ova uopce dosla do ove pozicije.

VL
NO
Norway
02:28 02.02.2019.

A nije Jakov junak Hrvatske? Kak se snasel u INI?

VL
BR
Brontops
22:45 01.02.2019.

Dingac, iz tebe zrace signifikantne sitnice zbog kojih te iole razborito ljudsko bice moze, bez dileme, svrstati medju one koje se naziva nepismenim svinjama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.