Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZORNI VJETAR
Povratak na članak

Olujno nevrijeme: Pijavice u Istri, šćiga na Hvaru, poplave na otocima....

Obalu su pogodile pijavice i gotovo biblijske poplave, a u unutrašnjosti je padala tuča veličine oraha, dok je vjetar čupao stabla

Komentari 5

MH
mhadziah
09:18 29.06.2017.

Ha..ha Olujno nevrijeme,Bombasticne vijesti kao da je prosao tajfun Iscupalo par stabala i poklpilo par auta...Ne znate vi jos sta je pravo nevrijeme ali bit ce i toga i na nasim podrucjima radi zatopljenja... Dozivio sam na Filipinima tajfun prije 2 godine..to je pravo nevrijeme i prirodna katstrofa....Nasi novinari stvaraju paniku a nema ljudskih zrtava sta je najvaznije.....a materijalna steta sta je nekome potopilo brodicu ili ostetilo auto ..e pa znali su prognozu i terbali su makniti automobile ispod stabala..kao sta sam ja ucininija....

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:43 29.06.2017.

Hm, nitko ne održava drvorede, drveće oko kuća, pa se priroda sama pobrine da to malo očisti. I onda cendranje. Najbolji su mi ovi koji na televiziji vide da će biti nevremena, ali svejedno otvore suncobrane, poslažu jeftine plastične stolce i kasnije kukaju da im je sve uništeno i da je bila katastrofa. Ali lijepo je da se u sezoni kiselih krastavaca, bar vrijeme pobrinulo za malo novosti.

VL
SE
serđo12
10:24 29.06.2017.

Drvoredi i živice se ne odrzavaju,autoceste se rade bez odvoda,a pijavica je u Istri bilo oduvijek!

VL
ST
Stipan
09:40 29.06.2017.

Mhadziah, pametan li si ti. Jeli si to vidio Filipine na karti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.