Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Odnos Hrvatske i Srbije tako su nisko da će i mali koraci biti veliki napredak

Komentari 13

Avatar southman
southman
12:22 12.02.2018.

Tko vam ovo piše kolumnu ?? Dugogodišnji jugoslovenski dopisnik iz Pariza !?

VL
DU
Deleted user
07:16 12.02.2018.

Problem su radikali na vlasti u srbiji, sve sami tipovi iz devedesetih koji su nas htjeli skratiti za trećinu. Preko toga se nemože tako lako prijeći. Premijerka im služi kao marioneta, a Vučić se ponaša poput Miloševića, svu je vlast preneo na sebe i stalno krši ustav te zemlje. Odredio je čak i ministre koji će povremeno vrijeđati hrvatsku umjesto njega, dok on šuti. Prozirno!

VL
BA
bakulušić
12:49 12.02.2018.

Bivši društveno-politički radnik i komunistički urednik komunističkog glasila, piše uvodnike u dnevnim novinama koje izlaze u Hrvatskoj? Tridesetak godina nakon pada komunističkog režima? Tko zadnji iz Hrvatske ode, neka ugasi svjetla! Zaista smo v riti!

VL
Avatar Petarpetar
Petarpetar
07:51 12.02.2018.

Gdje su sad oni šatoraši? nema prosvjeda? Halo, dolazi lik koji pucao po vama! Aha, Klementina dobio koncesiju, prikolicar nove gume, stado janjaca ritualno žrtvovano, kokoš prezidentica, anemija, srbići dižu ruke u saboru, totalna sinkopa......

VL
NV
NV
08:35 12.02.2018.

Tad je dolazio zbog Kolindice pa smo svi bili sretni, a sada u zvaničnu posjet. Tad nam je prijao a sada ne. Mi to po potrebi. Nekada ushićeni nekada zli.

VL
DU
Deleted user
07:42 12.02.2018.

Covjek je uzor i moralna vertikala svoje zemlje. Sigurno ce se ispricati u ime Srbije, kao i u svoje vlastito, pa i platiti odstetu, cim nastampaju novce.

VL
Avatar don pedofilije
don pedofilije
07:55 12.02.2018.

Prvo izvinjenje za Jasenovac, pa idemo dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.