Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doris pack
Povratak na članak

'Odluka Vlade o razdvajanju izbora je skupa i luda'

Ne mislim da je ta odluka mudra, jer se tako gubi mnogo novca, komentirala je u petak europarlamentarka

Komentari 3

UM
Umjereni
23:53 08.03.2013.

Uz dužno poštovanje, gđa. Doris Pack bi morala sama znati u kojem trenutku prelazi onu crtu dobronamjernog savjetovanja i miješanja u unutarnje stvari jedne zemlje. Nismo baš toliko mutavi da bi nam netko morao reći da li dva izborna termina stoje više ili manje. A reći da je takva odluka "luda" je krajnje neukusno.

VL
SA
santos008
07:15 09.03.2013.

Gospodja Doris kaze da se novac primjerice mogao uloziti y ''OBRAZOVANJE'',je-li tada mislila na Jovanovica i Kajina,ostaje pitanje ali vjerovatno da je.

VL
VI
Vid
11:57 09.03.2013.

Ocito je da se odvajanjem izbora za EU parlament potpuno nepotrebno trosi novac koji bi mogao biti upotrebljen u korisnije svrhe. ali ljevicarima su vlastite i dobro placene fotelje u EU parlamentu jedini cilj. Tako se ogromni novac hrvatskih poreznihnih obveznika trosi za vlastite stranacke ciljeve. Jedini nacin protesta gradjani imaju u tome da ne biraju kandidate na ljevicarskim odnosno , na kukuriku listama .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.