Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUŽNI PODACI
Povratak na članak

Odgođen popis stanovništva: 'Mogao bi početi na jesen'

Demografkinja s Instituta za migracije i narodnosti Sanja Klempić Bogadi istaknula je kako je registar stanovništva važan za Hrvatsku zato što se samo s kvalitetnim podacima mogu donositi javne politike od kojih možemo očekivati učinke.

Komentari 4

LU
Ludwik
11:10 05.03.2021.

Glasujte i na idućim izborima za HDZSDP partiju pa nam idući popis stanovništva neće ni trebati, prebrojat ćemo se ovdje u Njemačkoj...

VL
DU
Deleted user
10:50 05.03.2021.

Bilo bi jako loše da u vrijeme izbora imamo gotov i objavljen popis stanovništva a vi pogađajte za koga ponajviše!?🤔

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
11:32 05.03.2021.

I tako kradezeova domoljubna klika uništi narod, moralno, materijalno i egzistencijalno. Osta nas 3,5 milijuna. KOJA JE OVO DRŽAVA!?

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
11:00 05.03.2021.

U RH ima 3.8 mil stanovnika, dok u SR Hrvatskoj je 1991. bilo 4.8 mil. stanovnika. Hvala domoljubima što su svojim "radom" i "pameću", milon ljudi potjerali - neke izvan zemlje a neke u nju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.