Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putin kod Orbána, Merkel s Erdoğanom
Povratak na članak

Od posjeta Angele Merkel najviše profitira Erdoğan

Moskva i Budimpešta potpisale su sporazum o suradnji, uključujući i obnovu nuklearke

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
12:11 03.02.2017.

mađari vode politiku u korist svojih državljana. naši recimo suprotno, oni, kao i bugari, npr., vode politiku za druge zemlje. i još se hvale blokiranjem ruskih investicija kod njih! dal su zauzvrat dobili tolko američkih investicija? nisu. pa onda, ua, u čemu je zapreka da zemlja vodi svoju politiku? mađari će imati jeftinu el. energiju, što je krucijalno za investicije, stabilnost, općenito za biznis. biti dobar sa svima s kojima imaš zajedničke interese, e to je domaći političar. mi imamo strane političare.

VL
RA
ranko75
12:45 03.02.2017.

Znaci SAD i EU su trazili od Orbana da ne suradjuje sa Rusijom. Da meni neko ko se je sa drugim posvadjao sugerira da ga i ja izoliram, ja bih to shvatio kao uvredu i tutorstvo, kao da sam jaa malouman i ne znam sam da odlucim sa kime cu graditi kakve odnose. Vidi se da svi nasrtaji na Putina odlijecu kao sa gusana voda, svi polako odlaze na smetliste povjesti i to vrlo neslavno (Obama, Merkel, Porosenko...). A gdje je Hrvatska koja je toboz suverena pa da Obami i Merkelici tresne rukom o stol i kaze da ona nece uvoditi sankcije Rusiji jer to njezinom gospodarstvu steti, a Hrvatska je neovisna i suverena drzava. Zasto ona nije projavila i pokazala svoj suverenitet i neovisnost Obami i Merkelici? Ili je Hrvatska suverena i neovisna samo kada treba razbijati cirilicne table po Vukovaru? Kako to da su slovenci neovisniji i suradjuju sa Rusijom, a Hrvatska nema ni veleposlanika mjesecima u Rusiji. Zasto ga nema? Pa izmislite barem neki razlog da se posvadjate sa Rusijom, pa da izgleda da ste zbog svojeg razloga u losim odnosima sa Rusijom, a ne kao jefdtina sluskinja SAD i EU. U cemu bi se mogli posvadjati sa Rusijom? Pa recite im da vam je dosadilo to sto oni prodaju raketne motore SAD, i da cete im ubuduce vi prodavati, a i u kosmos cete slati svoje kosmanaute, i nema sta tamo da rade ruski, pa kako rusi ignoriraju zahtjeve Hrvatske po kosmosu povucite veleposlanika,tako bi izgledalo da ste se sami posvadjali sa Rusijom i to po kosmosu, a ne da ste potrcko SAD i EU. Savjet je potpuno besplatan.

VL
ZH
zhecko
12:28 04.02.2017.

Reichsführerica je prava glupatscha !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.