Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baka preuzela brigu o djevojčici
Povratak na članak

Od 2716 ovisnika koji imaju djecu nadzire se samo njih 13

Iz bolnice smo doznali da četverogodišnja djevojčica zasad nema nikakvih fizičkih oštećenja uzrokovanih trovanjem kokainom

Komentari 4

DA
danho
08:18 07.10.2016.

što sad ne vele sto se netko petlja u zivote DRUGIH ljudi i o tome kaj oni rade sa svojom djecom?!?! di ste sad?

VL
SW
swimm
09:48 07.10.2016.

opet ce neki master plan ;)

VL
RI
Ringo
08:02 07.10.2016.

Što je s ovisnicima o alkoholu? Ima ih još više, ali alkohol službeno ne spada u drogu, pa su oni mirni.

VL
OS
osica
00:09 08.10.2016.

Ovi podaci su alarmantni, ali očito nikoga ne zabrinjavaju. Šira obitelj, širok pojam . Tu spadaju i bake i djedovi ,koji su često puta "upravo zbog tog nenormalnog, nestandardnog " života svoje djece , " u lošim odnosima sa svojomima sa svojom odraslom djecom koja su ovisnici, često puta su needucirani ne znaju se ili se ne smiju približiti. Nadalje, braća sestre i daljnja rodbina takve obitelji, na koji način i s kojim pavom se mogu miješati u takvu obitelj. ?Mnogo riskiraju u slučaju nečeg nepoželjnog a imaju i svoje obitelji. "Evidentirani ovisnici koji imaju djecu , pogotovo malenu traže stalni , kontinuirani nadzor i reakciju mjerodavnih po potrebi. Žao mi je djece. Srećom ovdje nije bilo prekasno. Ovakve ozbiljne situacije nisu za "brigo moja pređi na drugoga".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.