Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJERALI IH U MINSKO POLJE
Povratak na članak

Obljetnica stradanja Lovasa: Mjesto gdje su se dogodili neki od najstrašnijih zločina tijekom Domovinskog rata

Neki od krivaca za ovaj ratni zločin su i odgovarali pred sudom u Beogradu. Osuđeno je njih 8 i to na ukupnu kaznu zatvora od 47 godina.

Komentari 1

LI
Linomedo
14:46 18.10.2020.

Što radi hrvatsko pravosuđe??? U medijima se svi čude frustriranom mladom čovjeku koji je u jednom trenutku poludio zbog bezizlazne situacije u zemlji. Mene više čudi da se tako nešto nije događalo i ranije s obzirom da nitko ne tražii krivce za strašne zločine koji su počinjeni. Možda neki od zločinaca sjedi u saboru, ne bi uopće bilo čudno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.